Mergi direct la conținut »
O femeie din Botoșani a vrut să-i incendieze mașina iubitului, dar focul s-a extins și la casa acestuia! Tânăra a vrut să fugă din țară, dar a fost prinsă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Botoșani a vrut să-i incendieze mașina iubitului, dar focul s-a extins și la casa acestuia! Tânăra a vrut să fugă din țară, dar a fost prinsă

O femeie din Botoșani a vrut să-i incendieze mașina iubitului, dar focul s-a extins și la casa acestuia! Tânăra a vrut să fugă din țară, dar a fost prinsă

O femeie din Botoșani a vrut să-i incendieze mașina iubitului, dar focul s-a extins și la casa acestuia! Tânăra a vrut să fugă din țară, dar a fost prinsă.

O tânără în vârstă de 23 de ani din comuna Dângeni, județul Botoșani, a vrut să se răzbune pe iubitul său. Numai că răzbunarea pe care și-a dorit-o ea s-a transformat în ceva mult mai grav.

O femeie din Botoșani a vrut să-i incendieze mașina iubitului. A fost prinsă în Bistrița-Năsăud

Femeia a pătruns în noaptea de 4 spre 5 septembrie în curtea unei case din satul Straahotin, unde iubitul său avea mașina parcată. Focul a cuprins imediat vehiculul, dar s-a extins și la casa acestuia!

Paguba estimată se ridică la suma de 35.000 de lei. mașina s-a făcut scrum, iar casa necesită reparații. Când a realizat ce-a făcut, tânăra a fugit de acasă, cu intenția de a trece granița.

Ea a fost prinsă pe raza județului Bistrița-Năsăud. Polițiștii au decis reținerea pentru 24 de ore a femeii acuzate de violare de domiciliu și distrugere, a anunțat botosaninews.ro.

La Oradea, la recentul incendiu care a cuprins Palatul Episcopal, lumea a salvat o mașină din calea incendiului.


VIDEO EXCLUSIV/ Narcisa Suciu a trimis-o acasă pe Christina Aguilera de la Cerbul de Aur fără nici un premiu «Când am auzit-o cântând la repetiții, am zis că trebuie să fac ceva s-o întrec»

Close
Închide
  Close