MENIU CAUTĂ

O femeie din Iași și-a înjunghiat soțul pentru că nu voia să facă sex cu ea

Distribuie

O femeie din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a ucis soțul întrucât acesta nu voia să facă sex cu ea. Omul fugea frecvent de acasă din cauza bătăilor nevestei și se întorcea când femeia dormea. În loc de lovituri, bărbatul a primit un cuțit în burtă și a agonizat câteva zile înainte să-și dea suflarea

Sofia Dăscălescu, o femeie în vârstă de 58 de ani din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar pedeapsa nu este definitivă. Cazul de agresiune domestică este neobișnuit pentru judecătorii ieșeni, pentru că de obicei agresorii sunt bărbații.

În cazul de față, bărbatul era pur și simplu terorizat de soție, au remarcat anchetatorii. Sofia Dăscălescu consuma frecvent alcool și fusese internată de mai multe ori la Socola, în încercarea de a scăpa de acest viciu.

Anchetatorii au notat în rechizitoriu comportamentul extrem de agresiv al femeii. ”Pe 21 august 2017, femeia şi-a înjunghiat de trei ori soţul, în coapsa stângă, după ce acesta, speriat, a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu ea. Ulterior acelui eveniment, ieşeanca a fost internată din nou la „Socola” se arată în actul de urmărire penală.

A trăit cinci zile înjunghiat în burtă

Crima a fost plasată de autorităţi în perioada 1 octombrie – 4 octombrie 2017. Oamenii legii au fost sesizaţi despre faptă pe 4 octombrie, atunci când Dăscălescu a rugat o vecină să sune la 112 spunându-i că soţul ei moare. Echipajul de urgență l-a găsit culcat cu faţa în sus, la o distanţă de 1,5 metri de WC şi cu pantalonii desfăcuţi până la genunchi. În curte au fost descoperite două cuţite. Cu unul dintre ele femeia l-a înjunghiat în zona abdominală, perforându-i colonul. Legiştii au concluzionat că leziunea ar fi putut data şi cu 5 zile anterior decesului.


Citește și: Un român care s-a întors din Italia a rămas fără maşina de 4.000 de euro la graniţă. Ce au descoperit poliţiştii


 

Comentarii