MENIU CAUTĂ

FOTO | O femeie își tratează păpușa ca pe propriul ei copil. ”Nu este ciudat că o păpușă”

Distribuie

O femeie din SUA a dezvăluit că tratează o păpușă precum propriul ei copil, având în vedere că nu poate să conceapă unul.

Marie Mango (38 de ani) o ia pe păpușa Bella pe oriunde merge și le prezintă jucăria oamenilor străini drept un copil real în vârstă de 1 an și 6 luni.

Marie mereu a vrut să devină mamă, în timp ce ceilalți colegi de școală voiau să devină dansatori sau doctori veterinari. În timpul adolescenței, a devenit bonă, crezând că o poate să învețe astfel să crească un copil. La vârsta de 24 de ani avea să afle că nu poate să facă copii din cauza Sindromului Turner, care cauzează infertilitate.

Ceva mai târziu, în 2014, ea s-a îmbolnăvit de artroză, ceea ce a făcut-o incapabilă să adopte un copil, scrie Mirror.

În luna august a acestui an, Marie a cumpărat-o pe Bella, iar acum se poartă cu aceasta de parcă ar fi un copil adevărat, pentru a umple golul lăsat de faptul că nu poate avea copii. Ea susține că păpușa a făcut-o fericită și vrea să mai cumpere încă una în luna decembrie.

Acum, ea susține că oamenii confundă păpușa, foarte realistică de altfel, cu un copil adevărat, iar iubitul ei o susține în tot ce face.

„Nu bag criticii în seamă. Le șterg sau le blochez comentariile. Cred că este oribil să judeci pe cineva pentru că are o păpușă, având în vedere că nu rănesc pe nimeni. De ce să judeci? Nu este ciudat că am o păpușă. Gândiți înainte să judecați. (…)”, a declarat femeia pentru sursa citată.


CITEȘTE ȘI: Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă și a fost resuscitat de trei ori! Care este starea actorului, după operație


FOTO: NORTH FOTO

Citește mai multe despre papusa pe Libertatea.

Comentarii