MENIU CAUTĂ

O femeie nu l-a iertat pe iubitul care a părăsit-o. L-a ucis și l-a gătit cu orez!

Distribuie

O femeie din Maroc a fost găsită vinovată de instanță că l-a ucis pe fostul ei iubit și l-a gătit cu orez! Femeia, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, a fost timp de șapte ani iubita celui pe care l-a ucis cu bestialitate, a dezvăluit themirror.co.uk.

Când acesta a decis s-o părăsească și a anunțat-o că se va însura cu altcineva, femeia l-a ucis, dar nu s-au dat detalii despre cum a făcut această faptă abominabilă. Femeia a gătit apoi un fel tradițional de mâncare, denumit machboos, cu mult orez și cu carne.

Un dinte de la victimă a fost găsit în blender

Carnea pe care a folosit-o a fost cea a fostului iubit. Mâncarea le-a oferit-o unor muncitori, care au realizat că e ceva în neregulă. Fratele victimei a descoperit un dinte în blenderul femeii.

După analize amănunțite s-a constatat că era vorba de un dinte al victimei. Femeia a fost acuzată de crimă. Ea a negat inițial, dar apoi a recunoscut fapta. Și a motivat că a fost un moment de nebunie.

Ea urmează să fie judecată și să-și afle pedeapsa.

O altă crimă pasională care a șocat lumea a fost comisă la Londra de un român.


Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

VIDEO/ Elena Ionescu e mamă cu normă întreagă. Își ia băiețelul la evenimente și la concerte și refuză să angajeze bonă

EXCLUSIV/ Blonda de la „Rutieră”! Libertatea a vorbit cu poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat – FOTO&VIDEO

 

Citește mai multe despre gatit, Maroc, orez și ucis pe Libertatea.

Comentarii