MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 18:02

VIDEO | O femeie i-a plătit pe reprezentanții unui resort de lux să facă ceva special pentru comemorarea fiului prietenilor ei. Când a văzut ce-a ieșit, ea a rămas îngrozită

Distribuie

Karen Baker i-a plătit pe reprezentanții restortului de cinci stele din Jamaica unde era în excursie cu un cuplu de prieteni pentru a aranja în cameră ceva pentru comemorarea fiului pierdut de amicii ei cu doi ani în urmă. Când a intrat în camera de hotel, Karen Baker s-a îngrozit.

Oamenii din staff-ul hotelului au umblat prin garderoba clienților, au luat toate hainele și prosoapele și au făcut un „manechin” cu un tort în poală și cu o bere în mână, a dezvăluit theindependent.co.uk!

Ea susține că le-a cerut celor de la hotel să vină cu un tort și cu câteva baloane pentru a comemora cu prietenii ei Faye și Andrew Stephens pe Alex, fiul acestora, care a murit în 2014, la vârsta de 22 de ani. În acea zi, ar fi trebuit să fie ziua lui Alex.

„Când am intrat în cameră, am descoperit doar un corp ciudat întins în pat, cu o prăjitură în poală și cu o bere în mână. Cei din staff au umblat prin garderoba prietenilor mei, au luat tot ce au găsit, ca să facă acest corp. Ei i-au pus chiar și lacrimi pe obraz. Dar și o bere în mână”, a spus Karen Baker.

„Sunt îngrozită și când mă uit la fotografii”

„Am rămas împietrită, am început să transpir și să tremur în același timp. Niciodată n-am văzut așa ceva. Și acum, când mă uit la fotografii, nu-mi vine să cred că cineva s-a gândit să facă așa ceva. Sunt îngrozită și când mă uit la fotografii. Pur și simplu, n-am vrut ca prietenii mei să vadă așa ceva”, a mai spus Karen Baker.

Reprezentanții agenției de turism și ai resortului și-au prezentat scuze și le-au plătit britanicilor toți banii dați pentru excursia în Jamaica. „Ne pare sincer rău că am stricat petrecerea pe care voia s-o ofere doamna Baker. A fost doar o neînțelegere, n-a fost în intenția noastră să supărăm pe cineva”.


Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

Citește mai multe despre bere, Corp, jamaica și tort pe Libertatea.

Comentarii