Mergi direct la conținut »
O femeie și-a împușcat soțul în față, după ce a încercat să-l otrăvească, să-l arunce în aer și să-l înece în timpul pescuitului. Avea și complici!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie și-a împușcat soțul în față, după ce a încercat să-l otrăvească, să-l arunce în aer și să-l înece în timpul pescuitului. Avea și complici!

O femeie și-a împușcat soțul în față, după ce a încercat să-l otrăvească, să-l arunce în aer și să-l înece în timpul pescuitului. Avea și complici!

Un bărbat a fost împușcat în față, în Sandwich Marina in Kent, Anglia, după ce soția sa, iubitul ei și fiica sa au complotat să-l ucidă în mai multe feluri. Raymond Weatherall era bolnav de o tumoare pe creier.

Soția lui Weatherall, Hayley, în vârstă de 32 de ani, iubitul ei de aceeași vârstă, cel mai bun prieten Glenn Pollard, de 49 de ani, și fiica lui Pollard Heather, în vârstă de 20 de ani, au complotat  și au încercat  să-l otrăvească, să-l arunce în aer și să-l înnece în timpul pescuitului.

Procurorii au găsit în calculatoarele acestora căutări pe Google care se referă la „tehnici de ucidere tăcută”, „modalități creative de a ucide pe cineva” și „16 pași pentru a omorî pe cineva și a nu fi prins”. Politia a descoperit că mașina  lui Heather Pollard a fost gasita „parcata incomod” și abandonată în zonă, în ziua în care a fost impuscat, potrivit mirror.co.uk

Procurorul Simon Taylor a declarat: „În lunile dintre vara anului 2017 și începutul primăverii din 2018, fiecare dintre acești trei inculpați a fost de acord că Raymond Weatherall ar trebui ucis și fiecare dintre ei a luat măsuri pentru a încheia acel acord”.

Domnul Taylor a spus că motivul pentru care a vrut să-l ucidă pe dl Weatherall a fost afacerea soției sale cu Pollard, asistată de fiica sa.

Citește și

EXCLUSIV/ Operat la un picior, comicul Mihai Ioan a fost externat infectat cu bacterii nosocomiale, mortale la vârsta sa «Sunt în așteptare, din asta nu se mai poate scăpa»

Close
Închide
  Close