Mergi direct la conținut »
O fetiță de 13 ani a fost obligată de cea mai bună prietenă a ei să se prostitueze! Unul dintre bărbați  a lovit-o violent și a obligat-o să-l strige "Daddy"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fetiță de 13 ani a fost obligată de cea mai bună prietenă a ei să se prostitueze! Unul dintre bărbați a lovit-o violent și a obligat-o să-l strige "Daddy"

O fetiță de 13 ani a fost obligată de cea mai bună prietenă a ei să se prostitueze! Unul dintre bărbați a lovit-o violent și a obligat-o să-l strige „Daddy”

Samantha Owens, acum în vârstă de 25 de ani, a publicat recent o carte în care a povestit cu lux de amănunte cum, începând de când avea 13 ani, cea mai bună prietenă a ei a pus-o să se prostitueze. Timp de trei ani, ea a fost obligată să se culce cu circa 40 de pedofili, care au abuzat-o în fel și chip.

Samantha a fost păcălită de Amanda Spencer, care este mai mare cu trei ani ca Samantha, să se prostitueze. S-a întâmplat la Sheffield, în Marea Britanie, unde timp de trei ani Samantha a fost folosită ca o „jucărie” sexuală de peste 40 de bărbați pedofili, a dezvăluit dailymail.co.uk.

Mamă a doi copii, Samantha, acum în vârstă de 25 de ani, a publicat recent o carte denumită „Pimped”, în care a povestit cu lux de amănunte cum cea pe care o credea cea mai bună prietenă a ei a împins-o spre cel mai mare coșmar al vieții ei.

Samantha și-a amintit cum, la un moment dat, când avea 13 ani, un client a întrebat-o câți ani are. Ea i-a spus 16. Dar pedofilul i-a șuierat printre dinți: „Mincinoaso, știu că nu ai 16 ani!”. Când i-a spus vârsta reală, pedofilul tot n-a fost mulțumit. A obligat-o să repete că are 11 ani. A zâmbit și a violat-o cu brutalitate.

Un alt „client” a lovit-o violent în față și a obligat-o să-l strige „Daddy” (n.r. – Tăticule). Un alt bărbat a simțit nevoia să o lovească repetat cu capul de podea în timp ce o viola.

Au fost arestați și cinci bărbați

Samantha și-a amintit că Amanda, cea pe care o credea cea mai bună prietenă a ei, avea tot timpul mulți bani. Amanda i-a spus că poate avea și ea mulți bani, dacă va fi de acord să facă sex cu bărbați.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Amanda a dus-o pe fetița care avea doar 13 ani atunci într-o casă în care se aflau cinci bărbați. Trei dintre ei au violat-o până dimineața, când Amanda a venit s-o ia. „Inima îmi bătea cu putere în piept, lacrimile îmi curgeau pe obraji, în timp ce mă violau. Durerea a fost insuportabilă. Dar acesta a fost doar începutul”. 

Chinul Samanthei s-a încheiat când avea 18 ani și a fost închisă într-un centru de detenție pentru un furt. Acolo i-a dezvăluit unei colege ce a pățit.

„Atunci am realizat că Amanda n-a fost niciodată prietena mea. Eram doar un copil, iar ceea ce a făcut ea a fost bolnav, nelalocul lui, greșit”, a spus Samantha, care, atunci, în 2009, a dezvăluit poliției prin ce a trecut.

Samantha le-a dezvăluit autorităților că de multe ori era îmbătată atât de tare că nici nu realiza ce i se întâmplă. „Sunt nopți în care vreau să uit. Timp de trei ani, presupusa mea prietenă m-a plimbat prin tot orașul Sheffield pentru a fi abuzată. Am fost plasată din casă în casă, precum o jucărie și, neavând unde să fug, am acceptat aceste tratamente”, a mai spus Samantha.

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

Amanda, prietena ei, a manipulat-o să facă sex cu peste 40 de bărbați în trei ani. În 2012, când a început ancheta împotriva ei, Amanda Spencer a născut un copil. În 2014, ea a fost găsită vinovată pentru 14 situații în care a facilitat prostituție infantilă și pentru alte două situații în care a incitat la sex cu minori.

Ea a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare. În 2017, pedeapsa ei a fost mărită cu alți trei ani după ce s-a dovedit că a facilitat, în alte patru ocazii, prostituție infantilă.

În afara Amandei, alți cinci bărbați au mai fost arestați în acest dosar. Este vorba despre frații Christopher (23 de ani), Matthew (25 de ani) și Shane Whiteley (30 de ani). Aceștia au primit pedepse între 8 și 15 ani de pușcărie pentru sex cu minori, viol și alte capete de acuzare. Un alt arestat în acest caz a fost Taleb Bapir.


Concediată din Direcția Piețe Sector 4 ”pentru că n-am vrut să mă înscriu în PSD”, Elena Lefter a câștigat procesul, dar ”m-au trimis la  Control, unde se face și teren, deși am scleroză multiplă!”

Close
Închide
  Close