Mergi direct la conținut »
O fetiță din Dâmbovița, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost violată de tatăl adoptiv. Copila abuzată sexual a născut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță din Dâmbovița, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost violată de tatăl adoptiv. Copila abuzată sexual a născut

O fetiță din Dâmbovița, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost violată de tatăl adoptiv. Copila abuzată sexual a născut

Cazul înfiorător este anchetat de polițiștii din Dâmbovița. Un bărbat de 38 de ani din Târgoviște este audiat, miercuri, fiind acuzat că și-a violat fiica adoptivă, care este imobilizată într-un scaun cu rotile. La începutul acestui an, copila de 13 ani a născut o fetiță.

De Răzvan Mihalașcu,

Tatăl adoptiv al fetei este bănuit că ar fi violat-o, iar în urma abuzului, copila a născut.

„Referitor la cazul unei tinere de 13 ani, instituţionalizată la un centru de servicii sociale din Târgovişte şi care ar fi născut un copil la începutul acestui an: în prezent, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte audiază principalul bănuit, tatăl adoptiv al tinerei. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, urmare a rezultatului testului ADN”, susțin polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița, conform Mediafax.

Anchetatorii susțin că testul ADN a fost realizat pentru a fi stabilită identitatea tatălui bebelușului născut de fata de 13 ani.

„Cel mai probabil, bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Mâine (joi – n.r.) va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa, pentru sursa citată.

Cazul a intrat în vizorul anchetatorilor după ce în luna februarie fata de 13 ani a ajuns la Maternitatea din Târgoviște, unde a adus la lume o fetiță.

Surse judiciare susțin că fetița care a devenit mamă este imobilizată într-un scaun cu rotile și are deficiențe psihice.

Fetița din Târgoviște, țintuită într-un scaun cu rotile, care a născut un bebeluș la începutul lunii, a mărturisit că a fost abuzată sexual de iubitul mamei sale timp de un an. Copila nu a spus, însă, nimic, de frică, iar sarcina a fost descoperită după șase luni, informează Hotnews.ro. Cazul scoase la iveală și alte nereguli deoarece fetița, cei cinci frați ai săi, mama și partenerul ei erau cazați într-un centru de îngrijire al Primăriei Târgoviște.

 


Citește și:

Euronews, despre candidații României la europarlamentare: „Un fost preot, un fost lider mondial la tenis și un fost antrenor al Naționalei”


 

Close
Închide
  Close