Mergi direct la conținut »
O fetiţă muşcată de un câine în curtea unui spital din Galați în 2015 va primi despăgubiri de 10.000 de euro
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > O fetiţă muşcată de un câine în curtea unui spital din Galați în 2015 va primi despăgubiri de 10.000 de euro

O fetiţă muşcată de un câine în curtea unui spital din Galați în 2015 va primi despăgubiri de 10.000 de euro

O fetiţă muşcată de un câine în curtea Spitalului Orăşenesc Târgu Bujor, din judeţul Galaţi, în 2015, va primi despăgubiri de 10.000 de euro, a decis Tribunalul Galați. Hotârea instanței nu este defintivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

De Ovidiu Matache,

Magistraţii Tribunalului Galaţi au hotârât ca o fetiţă de aproximativ şapte ani care în 2015 a fost muşcată de un câine în timp ce se afla în curtea Spitalului din oraşul Târgu Bujor să primească despăgubiri de 10.000 de euro.

„Admite în parte actiunea. Obligă pe pârâti (n.r. – U.A.T Târgu Bujor şi primarul oraşului Târhu Bujor) în solidar la plata: -către minora Gălii Roxana Maria a sumei de 10.000 euro, cu titlul de daune morale -către Gălii Marian Gigi si Gălii Alexandrina a sumelor de 1.000 euro cu titlul de daune morale si de 260 lei, cu titlul de daune materiale. Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Galati. Pronuntata azi 16.05.2018, solutia urmând a fi pusă la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei”, se spune în soluţia pe scurt a instanţei. 

În septembrie 2015  Gălii Roxana Maria, atunci în vârstă de cinci ani, a fost internată alături de fratele şi de mama sa, la Spitalul Orăşenesc din Târgu Bujor, ea fiind răcită. La un moment dat, când a ieşit în curtea spitalului împreună cu cei doi, fetiţa a fost atacată de un câine care a muşcat-o de piciorul stâng.

În urma incidentului, copila a fost ulterior transferată la Spitalul de Copii „Sf. Ioan” Galaţi, unde a fost supusă unei intervenţii chirrgicale.

Citește și: EXCLUSIV. Zeci de probe ADN sunt în lucru în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Tuturor persoanelor audiate le-au fost recoltate probe biologice

Close
Închide
  Close