MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 10:51

O fostă ”Miss Universe” a murit de cancer la doar 45 de ani. A fost actriță, cântăreață și prezentatoare TV

Distribuie

O fostă ”Miss Universe” a murit de cancer la doar 45 de ani. A fost actriță, cântăreață și prezentatoare TV.

Chelsi Mariam Pearl Smith, fostă Miss Universe în 1995, a murit ieri de cancer. Pe 23 august, ea împlinise 45 de ani, dar se lupta cu teribila maladie de doi ani.

În 1995, frumusețea ei a fost răsplătită cu premiile „Miss USA' și „Miss Universe'. Viața ei a fost marcată de multe încercări teribile.

O fostă 'Miss Universe' a murit de cancer la doar 45 de ani. Mama alcoolică a lăsat-o în grija bunicilor

Chelsi Mariam Pearl Smith a trăit departe de părinții ei care au divorțat când ea avea doi ani. Mama, alcoolică, a lăsat-o în grija bunicilor, care au înfiat-o și au crescut-o.

După ce a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, ea și-a încercat norocul și-n actorie, dar și-n muzică. Mai mult noroc a avut în a doua activitate, primul ei single, „Dom Da Da' fiind inclus pe coloana sonoră a comediei „The Sweetest Thing', în care a jucat și Cameroon Diaz.

Ea s-a măritat cu antrenorul de fitness Kelly Blair, dar mariajul lor n-a durat mult. În 2006, a făcut parte din juriul concursului „Miss USA'. Ea a lucrat și ca prezentatoare TV, s-a implicat și-n diverse campanii.


Citește și:

EXCLUSIV/ Bunica Tania trebuie să crească doi nepoței cu o pensie de 900 de lei. Fiica ei a murit, ginerele s-a sinucis și copiii lor i-au rămas în grijă

Comentarii