Mergi direct la conținut »
Femeia însărcinată care a fost rănită în urma accidentului de la Tulcea transmis pe Facebook a murit!  Alte două persoane și-au pierdut viețile. Șoferul, reținut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeia însărcinată care a fost rănită în urma accidentului de la Tulcea transmis pe Facebook a murit! Alte două persoane și-au pierdut viețile. Șoferul, reținut

Femeia însărcinată care a fost rănită în urma accidentului de la Tulcea transmis pe Facebook a murit! Alte două persoane și-au pierdut viețile. Șoferul, reținut

Numărul victimelor teribilului accident de ieri de la Văcăreni, din județul Tulcea, a ajuns la trei: o femeie gravidă în șapte luni a decedat, după ce a intrat în stop cardio - respirator în drum spre spital.

UPDATE: Conducatorul auto implicat în accidentul de pe raza localității Văcăreni, a fost reținut, pe bază de Ordonanța de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pt 30 de zile.

În afara copilului de 3 ani și al bătrânei de 79 de ani, care au fost uciși pe loc, alte patru persoane au fost internate, cu răni grave.

Cu toții au fost transportați la Spitalul Județean din Galați. Acolo, noaptea trecută, o femeie gravidă a murit.

Aceasta este mama copilului în vârstă de 3 ani care a decedat pe loc după ce autoturismul scăpat de sub control a intrat în curtea casei lor.

Femeia, gravidă în 7 luni, era în curtea casei din Văcăreni, când șoferul beat a intrat cu bolidul BMW, cu o viteză de circa 150 km/h. În tot acest timp, cei din mașină făceau live pe Facebook.

Șoferul era sub influența alcoolului și a fugit de la locul accidentului

Doi dintre ceilalți răniți sunt chiar cei care se aflau în mașină și făceau live pe Facebook. Unul dintre ei este cel care stătea în dreapta și căruia șoferul îi spunea „Nu mai împinge, mă!”.

„Voi, ăştia care nu aveţi inimă, staţi pe dreapta!”, a spus, la începutul cursei mortale, cel aflat pe scaunul din dreapta. Ei au pornit din Luncaviţa, gonind nebuneşte, până când vehiculul a ieşit în decor.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Șoferul care a provocat acest teribil accident a fugit de la locul accidentului, fiind prins în satul său, respectiv în localitatea Luncavița. Acesta era beat în momentul producerii tragediei.

În momentul testării, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Șoferul este încă audiat, urmând ca ulterior să fie prezentat procurorului de caz care, pe baza dovezilor din dosar, va dispune măsurile preventive.

ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!


Close
Închide
  Close