MENIU CAUTĂ
15 Apr. 2015 15:00

O mai ții minte pe Mariana-Cur-de-Fier, celebra prostituată din Galați? S-a iubit cu politiceni și polițiști

Distribuie

,,A fost o femeie cu suflet mare. A avut cinci bărbaţi şmecheri la viaţa ei, atât! În rest, când avea bani, dădea la toată lumea, de-aia a rămas acum aşa", spuneau cei prezenţi la înmormântarea Marianei Cur-De-Fier.

O femeie povestea că Mariana Cur-De-Fier „a ajutat mulţi poliţişti să îşi pună gradele, că era fată bună şi nu le facea probleme” Iar asta încă nu e tot! „Şi politicienii de pe vremuri o ştiau, dar acum să nu mai dezgropăm morţii”, a continuat femeia.
 

Cine a fost Mariana Baboş, poreclită „Cur-de-Fier”

Mariana Cur-De-Fier a practicat cea mai veche meserie din lume încă de pe vremea lui nea Nicu. După 89, când a apărut la balconul Consilului Judeţean din Galaţi şi a urlat de fericire că „s-a dat liber la sex”, Mariana Baboş a ţesut o adevărată reţea de proxenetism şi trafic de persoane.
Femeia şi-a condus afacerea împreună cu fiul ei şi ajunseseră, la un moment dat, să aibă în reţeaua lor mai mult de 200 de fete. Peste 5 milioane de euro a adunat Mariana Cur-De-Fier din afacerile ei cu vânzare de sex.
Matroană şi prostituată, Mariana Baboş a avut clienţii de toate felurile – săraci şi bogaţi, influenţi şi neica-nimeni.
În 2008, Mariana Cur de Fier a fost arestată împreună cu fiul şi sora ei. În 2010, a fost condamnată la opt ani de puşcărie, pedeapsă care apoi a fost redusă la numai trei ani cu suspendare. În plus, bunurile i-au fost confiscate. Aşa se face că a a ajuns săracă lipită şi murit în mizerie.
Cea mai tare prostituată din Galaţi a murit săptămâna trecută. Avea 59 de ani, era săracă şi bolnavă.
 
 

Comentarii