MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 14:13

VIDEO | O mamă a fost filmată în timp ce își băga fiul de trei ani cu capul în toaletă

Distribuie

Videoclipul a fost publicat pe internet și a atras furia a mii de internauți. Mama copilului a declarat însă că băiețelul râdea și că imaginile nu sunt ceea ce par. 

Kaitlyn Wolf, din Leesburg, Virginia, a povestit că a primit amenințări cu moartea după ce videoclipul cu pedeapsa pe care i-a aplicat-o fiului ei a ajuns viral pe internet.

Femeia spune că plănuia să-i spele gura micuțului cu săpun drept pedeapsă pentru că băiatul de trei ani a vorbit urât. În schimb, a decis să-l bage cu capul în toaletă, „inspirându-se” să facă acest lucru dintr-o scenă pe care a văzut-o într-un film.

În videoclip, Kaitlyn poate fi văzută ținându-i brațele băiețelului la spate și îndesându-i capul în toaletă. Mama copilului se apără și spune că totul a fost o glumă, ea fiind cea care a trimis imaginile cu incidentul bonei micuțului.

„Nu i-am ținut niciodată capul sub apă, nu l-am udat. Poate doar o parte de păr. Sună de parcă plânge isteric, dar nu face asta. Plânge și râde în același timp. Este înspăimântător să mă gândesc că aș putea să-mi pierd copilul după gluma pe care am făcut-o”, a spus Kaitlyn.

Poliția din Leesburg a transmis pe contul de Facebook că a fost lansată o investigație în acest caz, detectivii lucrând cu procurorii pentru a determina urmărirea penală.

Avertizăm că videoclipul de mai joc conține scene care vă pot afecta emoțional. 


Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect


 

Citește mai multe despre pedeapsa și toaleta pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii