MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 14:13

VIDEO | O mamă a fost filmată în timp ce își băga fiul de trei ani cu capul în toaletă

Distribuie

Videoclipul a fost publicat pe internet și a atras furia a mii de internauți. Mama copilului a declarat însă că băiețelul râdea și că imaginile nu sunt ceea ce par. 

Kaitlyn Wolf, din Leesburg, Virginia, a povestit că a primit amenințări cu moartea după ce videoclipul cu pedeapsa pe care i-a aplicat-o fiului ei a ajuns viral pe internet.

Femeia spune că plănuia să-i spele gura micuțului cu săpun drept pedeapsă pentru că băiatul de trei ani a vorbit urât. În schimb, a decis să-l bage cu capul în toaletă, „inspirându-se” să facă acest lucru dintr-o scenă pe care a văzut-o într-un film.

În videoclip, Kaitlyn poate fi văzută ținându-i brațele băiețelului la spate și îndesându-i capul în toaletă. Mama copilului se apără și spune că totul a fost o glumă, ea fiind cea care a trimis imaginile cu incidentul bonei micuțului.

„Nu i-am ținut niciodată capul sub apă, nu l-am udat. Poate doar o parte de păr. Sună de parcă plânge isteric, dar nu face asta. Plânge și râde în același timp. Este înspăimântător să mă gândesc că aș putea să-mi pierd copilul după gluma pe care am făcut-o”, a spus Kaitlyn.

Poliția din Leesburg a transmis pe contul de Facebook că a fost lansată o investigație în acest caz, detectivii lucrând cu procurorii pentru a determina urmărirea penală.

Avertizăm că videoclipul de mai joc conține scene care vă pot afecta emoțional. 


Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect


 

Loading...
Comentarii