Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mamă a fost găsită moartă la doar două zile după ce și-a pierdut fiica într-un accident. Ultimul mesaj transmis de femeie e sfâșietor

O mamă a fost găsită moartă la doar două zile după ce și-a pierdut fiica într-un accident. Ultimul mesaj transmis de femeie e sfâșietor

Natalie Hood, o femeie din Kent, Marea Britanie, a fost găsită moartă la numai două zile după ce fiica ei, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut viața într-un accident de circulație. În ultimul ei mesaj postat pe o rețea de socializare, femeia își plângea durerea.

Casey Hood, fiica de 18 ani a lui Natalie, a murit pe loc în accidentul care a avut loc vineri dimineață, în apropiere de Canterbury. În accident a fost implicată și o altă tânără, de 27 de ani, care de asemenea a murit, după ce familia a decis să fie deconectată de la aparate.

Sâmbătă, Natalie a publicat un mesaj dureros pe Facebook. „Doar îmi vreau fetița înapoi”, a scris aceasta. Cu o zi înainte, ea le-a mulțumit, tot printr-un mesaj pe rețeaua de socializare, tuturor celor care au trimis mesaje de condoleanțe.

Tragedia, însă, a lovit încă o dată. Duminică, femeia a fost găsită moartă în locuința proprie, scrie Daily Mail. Circumstanțele în care s-a produs decesul acesteia nu sunt deocamdată clare.

Pe pagina de Facebook a lui Natalie, cei care au cunoscut-o și-au exprimat durerea pentru dubla tragedie. Natalie mai avea o fiică, Kellis, sora geamănă a lui Casey.

Close
Închide
  Close