MENIU CAUTĂ

O mamă a cinci copii a murit de cancer cu doar câteva ore înainte să se căsătorească

Distribuie

Jennie Cameron, în vârstă de 32 de ani, din Dundee, Marea Britanie, a primit vestea devastatoare a bolii sale în iulie. Deși și-a dorit cu disperare să se căsătorească cu Francis Yule, 32 de ani, femeia a murit chiar în ziua nunții ei.

În loc să-i sărbătorească nunta, familia lui Jennie Cameron s-a adunat pentru a-și aduce aminte de viața ei. Asta pentru că tânăra de 32 de ani a murit chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească cu Francis Yule, sufletul ei pereche.

Răpus de durere, logodnicul ei a mărturisit că i-a pus inelul de cununie pe deget, la scurt timp după ce s-a stins.

„Jennie era mult mai puternică decât mine în toate astea”, a spus el.

Starea lui Jennie s-a deteriorat în primele ore ale zilei în care trebuie să se căsătorească și a fost transportată la spital, unde a murit, potrivit mirror.co.uk.

„Jennie a fost sufletul meu pereche. Deși nu am ajuns să sărbătorim ziua așa cum am planificat, va fi întotdeauna ziua nunții noastre. Acum nu mai suferă, a dus un război pe tot parcursul bolii”, a spus Yule.

Deși ințial s-au gândit să anuleze rezervarea făcută la locul unde trebuia să aibă loc nunta, membrii familiei lui Jennie au decis să o păstreze pentru a-i celebra amintirea.

„Ca o familie, toți s-au adunat, să nu uite niciodată cât de puternică a fost în toată această încercare”, a mai spus Yule.

Jennie suferea de cancer de col uterin, însă în ultimele săptămâni, în luna mai, boala s-a răspândit în ficat, plămâni, ganglioni limfatici și oase.

Citește mai multe despre cinci și Mama pe Libertatea.

Comentarii