Mergi direct la conținut »
O pisică fără stăpân este principalul suspect într-o tentativă de omor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O pisică fără stăpân este principalul suspect într-o tentativă de omor

O pisică fără stăpân este principalul suspect într-o tentativă de omor

Pare incredibil, dar este adevărat! O pisică fără stăpân este principalul suspect într-o tentativă de omor asupra unei bătrâne în vârstă de 82 de ani. Femeia a fost găsită în stare critică, în locuința ei din orașul japonez Mifune, relatează Sky News.

Mayuko Matsumoto, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită în stare critică de fiica ei. Bătrâna avea peste 20 de tăieturi la nivelul feței, dintre care unele foarte grave. Japonia,

„Când am găsit-o, avea sânge pe toată fața. Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus fiica femei. Bătrâna a fost transportată la spital, însă este în stare de șoc și nu a putut să povestească ce a pățit. De aici, cazul devine unul cel puțin bizar. Poliția, care a deschis o anchetă pentru tentativă de omor, nu a găsit urme de intrare prin efracție.

Există însă ipoteza potrivit căreia rănile au fost cauzate de o piscină. Mai mult, una dintre pisicile fără stăpân din apropierea locuinței ar fi avut urme de sânge uman. În acest moment se efectuează teste pentru a stabili cu exactitate dacă pisica este cea responsabilă de atac sau nu.


Citește și: VIDEO/ Ultima fiță în materie de aranjamente florale. Trandafiri “nemuritori”, prizonieri în glob de sticlă


Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close