Mergi direct la conținut »
O prezentatoare TV a căzut în gol de la etajul al treilea. Momentul tragediei, filmat
Ştiri Libertatea > Ştiri

O prezentatoare TV a căzut în gol de la etajul al treilea. Momentul tragediei, filmat

Caz șocant în Republica Dominicană. O prezentatoare de televiziune a căzut în gol de la etajul al treilea al clădiri în care locuia.

De Dana Aramă,

 

Momentul căderii în gol al prezentatoarei de televiziune Kiara Romero a fost înregistrat de camerele de luat de vederi de la clădirea în care aceasta locuia.

În urma impactului, Kiara Romero a suferit fracturi multiple. Deși vedeta a supraviețuit, starea ei este una delicată, conform presei locale.

Incidentul a avut loc la reședința prezentatoarei de televiziune din orașul San Pedro de Macoris.


Nu este exclusă ipoteza că vedeta în vârstă de 29 de ani ar fi vrut să se sinucidă. Cu câteva zile înainte de tragedie, Kiara a publicat un mesaj pe Instagram: „Uneori credem că poate fi sfârșitul nostru sau sfârșitul a ceva și este doar o oportunitate pe care Dumnezeu ne-o dă pentru a ne arăta că încă avem multe de oferit… Lumina este aici”.

Partenerul de viață al Kiarei, Carlos Paulino, de 29 de ani, a afirmat că aceasta ar fi încercat să-și taie venele cu o zi înainte de incident, potrivit yucatan.com.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

Close
Închide
  Close