Mergi direct la conținut »
O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei în Italia. Ultimele cuvinte ale Anei Maria: „Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul?”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei în Italia. Ultimele cuvinte ale Anei Maria: „Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul?”

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o româncă de 30 de ani care locuia încă din copilărie în Italia, a fost ucisă de un afacerist sicilian cu care avea o relație. Tânăra i-a spus lui Antonino Borgia că este însărcinată și că trebuie să-și părăsească soția, în caz contrar va dezvălui totul despre relația lor, scrie cotidianul italian Corriere della Sera, citat de Mediafax.

De Răzvan Mihalașcu,

Tânăra s-a născut în România, însă a fost adoptată, în copilărie, de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo, notează Rotalianul.

Ana Maria ar fi avut o relație de aproape un an cu Antonino Borgia, un afacerist italian de 51 de ani care este căsătorit cu o altă femeie. Potrivit Corrierre della Sera, româncă s-ar fi întâlnit vineri dimineață cu Antonino Borgia într-o zonă ferită și i-ar fi spus că este însărcinată cu el.

Tânăra i-a cerut sicilianului să-și părăsească soția și l-a amenințat că îi va spune femeii totul despre relația lor.

Antonino Borgia (stânga) a recunoscut că a omorât-o pe tânăra româncă / foto:  palermo.gds.it
Antonino Borgia (stânga) a recunoscut că a omorât-o pe tânăra româncă / foto: palermo.gds.it

Antonino Borgia este acuzat că a înjunghiat-o pe Ana Maria în abdomen. Cu toate acestea, femeia a reușit să coboare din mașina italianului.

Presa din Italia scrie că Ana Maria mai are un copil de 11 ani dintr-o relație cu un tunisian / foto: Facebook
Presa din Italia scrie că Ana Maria mai are un copil de 11 ani dintr-o relație cu un tunisian / foto: Facebook

Scenele de violență au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, care a înregistrat și ultimele cuvinte ale tinerei.

„Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul? Eu te iubesc, tu mă iubeşti, lucrurile nu se pot termina aşa”, se aude femeia în filmarea pusă la dispoziţie anchetatorilor, conform Mediafax.

În imagini se vede cum afaceristul o târăște pe Ana Maria înapoi în mașină. Cearta dintre cei doi a continuat, iar apoi bărbatul i-a tăiat gâtul româncei.

Ulterior, italianul a aruncat trupul femeii pe un câmp din zonă. În fața anchetatorilor, Antonino Borgia și-a recunoscut faptele și riscă închisoarea.

Jurnaliștii Lasicilia.it au publicat imagini cu ultimele clipe din viața româncei, surprinse de camerele de supraveghere.

sursă foto: Facebook

Close
Închide
  Close