Mergi direct la conținut »
O româncă primește ajutoare sociale pentru creșterea copiilor din Anglia, deși n-a locuit niciodată acolo! Cum a reușit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă primește ajutoare sociale pentru creșterea copiilor din Anglia, deși n-a locuit niciodată acolo! Cum a reușit

O româncă primește ajutoare sociale pentru creșterea copiilor din Anglia, deși n-a locuit niciodată acolo! Cum a reușit

O româncă, Mihaela Cornienco, din Focșani, a cerut în instanță dreptul de a primi ajutoare sociale pentru creșterea copiilor de la Marea Britanie, deși n-a locuit niciodată acolo, a anunțat thesun.co.uk.

Ea a cerut acest ajutor social, fiindcă soțul ei lucra în Leeds, ca inspectator în industria alimentară. El controla calitatea cărnii livrate spre vânzare.

Soțul a dispărut

Între timp, Bogdan a divorțat de Mihaela Cornienco și nimeni nu mai știe nimic despre el. 

Un judecător i-a dat dreptate femeii, care va continua să primească acest ajutor social, chiar dacă n-a locuit niciun moment în Anglia.

„Divorțul părinților nu modifică faptul că copiii rămân membri de familie ai tatălui lor, care trăiește și lucrează în Regatul Unit”, a motivat judecătorul.

Mihaela Cornienco este profesoară și câștigă un salariu echivalent cu 400 de lire sterline. Statul britanic îi va mai plăti încă 150 de lire sterline.

„Am câștigat procesul, dar tot nu sunt sigură că voi primi toți banii care mi se cuvin. Fostul meu soț a lucrat în Marea Britanie timp de mai mult de opt ani, câștigând în jur de 1.500 de lire sterline, dar a demisionat din vechiul său loc de muncă și acum nimeni nu știe unde este”, a declarat femeia.


Fetița de șase ani care își îngrijește tatăl paralizat a emoționat o lume întreagă

Spitalul din România care are propria grădină bio. Sera hrănește pacienții și copiii de la grădiniță și va scoate și profit

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce spune medicul care l-a operat

Close
Închide
  Close