MENIU CAUTĂ
16 Feb. 2014 18:50 , de Daniel Măgureanu

O ROMÂNCĂ ŞTIE CUM A MURIT ELODIA ŞI UNDE E TRUPUL SĂU. Clarvăzătoarea va apărea într-o emisiune TV

Distribuie

Maria era o româncă obişnuită până acum la vârsta de 38 de ani. Terminase Dreptul, se măritase cu un avocat şi aveau împreună doi copii. Într-o zi, a văzut ca prin vis moartea mamei, iar la puţin timp nenorocirea s-a concretizat.
Maria a putut descrie în detaliu accidentul de maşină în care mama sa şi-a pierdut viaţa. Când a identificat şi poziţia în care femeia şi-a dat suflarea, totul a fost clar.
Femeia este convinsă că Divinitatea îi transmite viziunile. Şi-a anunţat soţul că între ei nu vor mai exista relaţii intime, iar el a acceptat. Conform acasatv.ro, premoniţiile sunt la ordinea zilei în prezent, iar Maria susţine că „vede” când va avea loc un cutremur pe glob.
Mai mult, ea a precizat că „a văzut”, înainte să se petreacă, atentatele de la World Trade Center şi moartea Papei Ioan Paul al II-lea. Ştie cum a sfârşit Elodia şi unde se află trupul acesteia. Are detalii de „dincolo” legate de moartea lui Sergiu Nicolaescu.
Citeşte şi: Reţeta de moelleux au chocolat recomandată de Elena Lasconi Încearcă şi tu REŢETA cu care Elena Lasconi A CÂŞTIGAT „MasterChef”!  
 

Comentarii