Mergi direct la conținut »
VIDEO | O tânără a dezvăluit cum a supraviețuit după ce a fost răpită, violată, torturată și închisă într-un container timp de 9 luni
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O tânără a dezvăluit cum a supraviețuit după ce a fost răpită, violată, torturată și închisă într-un container timp de 9 luni

VIDEO | O tânără a dezvăluit cum a supraviețuit după ce a fost răpită, violată, torturată și închisă într-un container timp de 9 luni

Tânăra Abby Hernandez (19 ani), din Marea Britanie, care a fost răpită, a dezvăluit cum a reușit să rămână în viață nouă luni, timp în care a fost violată și torturată.

Adolescenta, care a fost răpită în timp ce se îndrepta spre casă de la școală susține că instinctele sale de supraviețuire au ieșit la iveală atunci când și-a dat seama că ”trebuie să lucreze” cu bărbatul care o ținea captivă.

”I-am spus că nu îl judec pentru ce face și că dacă îmi dă drumul, nu o să spun nimănui”, susține Abby, adăugând că încercările inițiale de a negocia cu infractorul s-au dovedit fără succes. Bărbatul a obligat-o să poarte o zgardă cu șocuri pentru câini, pentru a o face să nu mai țipe, și a obligat-o să-l numească ”stăpân”, în toate cele nouă luni de captivitate, scrie ABC News.

Tânăra Abby avea doar 14 ani în momentul în care a fost răpită (9.10.2013) și a fost ascunsă într-un container de depozitare. Acolo ea a fost drogată, violată și torturată psihic, înainte să fie eliberată.

Abby susține că a trebuit să folosească strategii emoționale pentru a rămâne în viață, inclusiv a încercat să rezoneze cu infractorul, al cărui nume nu l-a știut până când nu l-a văzut într-o carte de bucate pe care el i-a dăruit-o în timp ce o ținea captivă.

Nate Kibby a răpit-o pe Abby după ce s-a oferit să o ducă acasă, iar când aceasta a vrut să coboare din mașina lui, el a scos un pistol și a amenințat-o că o împușcă dacă o să deschidă portiera mașinii. Chiar dacă nu îl știa, ea acceptat să meargă acasă pentru că ”o dureau picioarele”.

Ulterior, după ce a fost prins de polițiști, răpitorul Nate Kibby, a pledat vinovat în fața instanței. El este descris de vecini drept un om înnebunit după arme, care crede că va exista ”o apocalipsă a zombie”.


CITEȘTE ȘI: Ministerul Muncii repară indemnizațiile mamelor plătite pe drepturi de autor , după ce Libertatea a devoalat problema


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close