De Bobi Neacșu,

„Tura de noapte de sâmbătă a venit cu o mare surpriză pentru colegii noștri de la Secția 9 – Marius, Loredana și Robert, care au observat, în jurul orei 22.30, pe Șoseaua Fundeni, două autoturisme oprite pe carosabil. Apropiindu-se să vadă despre ce este vorba au constatat că… o tânără tocmai născuse un băiețel. Polițiștii au preluat-o pe mamă și pe nou născut și i-au transportat în regim de urgență la spital. „Raportăm” cu bucurie că și mămica, și bebelușul, sunt bine!”, se arată într-o postare pe Facebook a Direcţiei Generală de Poliţie Bucureşti.

Comentariile internauţilor nu au întârziat.

„Ma mir ca nu le-a dat amendă ca au parcat neregulamentar. Foarte frumos!”. „Cât mă bucur că aflăm și fapte de acest fel, demne de un polițist adevărat, implicat ! Felicitări și poate vor deveni nașii micului suflețel!”, au fost câteva din cele peste 40 de comentarii.

Citeşte şi:

DOCUMENTE | Statul este apărat de avocați privați, banii publici sunt lipsiți de apărare! Primăriile dau sute de mii de euro către firme de avocatură, deși au compartimente juridice proprii!

Adriana Nedelea LA FIX | Filmul care a scris istorie la Oscar. CTP, despre Parasite: „Este ceva între râs, plâns, cădere pe gânduri”

Fost inspector în Ministerul Justiției din România, angajat în firma implicată într-un uriaș scandal de corupție în Tanzania. A fost suspectat și de măsluirea unei licitații la minister!

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine