MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 17:42

O turistă a murit după ce a căzut de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia

Distribuie

Femeia în vârstă de 50 de ani era supraponderală și a murit, după ce a căzut 100 de metri de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia, aflată în localitatea argeşeană Cetăţeni.  Mănăstirea Cetăţuia, cunoscută şi ca Cetăţuia Negru Vodă, se află în comuna argeşeană Cetăţeni, în apropierea DN 72 A.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, turista, care era supraponderală, a căzut de pe potecă în timp ce urca spre mănăstire. Martorii au găsit-o inconştientă şi au sunat la 112, la locul incidentului fiind trimisă o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD şi o echipă de salvamontişti, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că femeia avea 50 de ani şi era din judeţul Buzău. După constatarea decesului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung Muscel, care va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
Foto: crestinortodox.ro

Citește și

Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța: „Nu am fost niciodată atât de emoționată ca atunci când am auzit imnul României la Olimpiadă”

Citește mai multe despre Deces pe Libertatea.

Comentarii