MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2017 21:00

Oferte ca de Black Friday la IKEA

Distribuie

IKEA nu va organiza o campanie de reduceri de Black Friday, dar va coborî preţurile pentru o săptămână, începând cu 20 noiembrie.

Magazinul IKEA nu va avea o ofertă de Black Friday, dar în perioada 20 – 26 noiembrie, retailerul va oferi vizitatorilor o selecție de produse la prețuri cu până la 50% mai mici într-o „Săptămână de oferte”. În această ofertă intră o selecție de articole, atât mobilier, cât și accesorii, economica.net.

Cum a apărut Black Friday în România

Black Friday a fost importat în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc a ajuns, în 2015, la 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Cei mai fideli clienţi ai BF sunt bărbaţii şi tinerii (între 24 şi 34 de ani).

Cei de la eMAG au fost cei care au adus conceptul de Black Friday în România în 2011, împreună cu cei de la Flanco. În acel an doar vânzările din Vinerea Neagră au adus 8 milioane de euro pentru eMAG, compania încheind anul 2011 cu venituri de 145 de milioane de euro. La primul Black Friday din Romania mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut un adevărat spor de popularitate.

De când a apărut Black Friday în România și până azi, nu mai puțin de 43 de lanțuri de magazine au ajuns să înceapă sezoane de reduceri considerabile.


Lista magazinelor participante la Black Friday 2017. Unde găsești promoții


Black Friday 2017 la eMag: 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane și plata în 60 de rate fără dobândă. Compania are la promoție și bilete de avion, autoturisme, aur și abonamente la Digi Mobil


Cele mai bune cinci televizoare LED la reducere de Black Friday 2017


Frigidere clasa A, la vânzare de Black Friday 2017


 

Comentarii