Mergi direct la conținut »
Ofiţer DGA, găsit mort în casă. Tragedia a avut loc în Capitală
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ofiţer DGA, găsit mort în casă. Tragedia a avut loc în Capitală

Ofiţer DGA, găsit mort în casă. Tragedia a avut loc în Capitală

Ofiţer DGA, găsit mort în casă. Un ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) a fost găsit mort în locuința sa din Capitală, de una dintre fiicele sale. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era căsătorit şi avea trei copii.

Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze, dar fără succes, fiind nevoiţi să declare decesul, potrivit România TV.

 Bărbatul era un ofiter cu rezultate foarte bune şi lucra în cadrul DGA încă de la înfiinţarea instituţiei. Din primele informaţii, nu era cunoscut ca având probleme de sănătate.
Potrivit anchetatorilor, el nu prezenta urme de violenţă. Trupul său va fi dus la Institutul Medico-legal (IML), pentru a fi stabilită cu exactitate cauza morţii.
Anul trecut, în luna august, un polițist din Gorj a fost găsit mort în baia locuinței sale. Însă, atunci, s-a stabilit clar că a fost vorba de o sinucidere, care a avut loc prin împușcare. Polițistul de 27 de ani, care s-a sinucis cu arma din dotare, urma să se căsătorească anul acesta.


CITEȘTE ȘI… FOTO&VIDEO/ Câștigătoarele Galei Femeia Anului 2017. Revista Avantaje a prezentat publicului femei obișnuite cu povești neobișnuiteClose
Închide
  Close