Mergi direct la conținut »
VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: Cu jurnalista de la Redacția Muzicală în dubă! Mașinăria ANTITERORISM s-a pus în funcțiune, dar a acționat în viteză din cauza alergiei la pisici
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: Cu jurnalista de la Redacția Muzicală în dubă! Mașinăria ANTITERORISM s-a pus în funcțiune, dar a acționat în viteză din cauza alergiei la pisici

VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: Cu jurnalista de la Redacția Muzicală în dubă! Mașinăria ANTITERORISM s-a pus în funcțiune, dar a acționat în viteză din cauza alergiei la pisici

Curtea de Apel București desființează acuzațiile procurorilor DIICOT într-un dosar în care este implicat un redactor de la Radio România Actualități și fostul șef RRA, Ovidiu Miculescu.

În 2016, DIICOT a săltat un redactor muzical de la Radio România, după ce fostul șef PSD al Radio România, Ovidiu Miculescu, a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro.

În Gazetă Sporturilor și pe tolo.ro au apărut articole despre faptul că șeful Radio România, Ovidiu Miculescu, se deplasează doar la business class, cu bilete de avion costând peste 5.000 de euro pe destinație.

Iritat, Ovidiu Miculescu a făcut trei plângeri penale la DIICOT ca să vadă cine oferă informații din interior.

Procurorii au fost de acord că e vorba de „divulgare de informații secrete de serviciu sau nepublice”. Au făcut percheziți pe repede înainte, pentru că unul dintre comisarii DIICOT avea… alergie la pisici!

Speriată și având în întreținere o fată cu autism, redactora Radio România a cedat și a recunoscut că a comis o infracțiune, deși nu e nici o infracțiune să dai publicului informațiile care, prin Constituție, aparțin publicului.

Jurnalistă redacției muzicale a acceptat o pedeapsă de un an și trei de închisoare cu amânarea aplicării.

Dar Curtea de Apel București a stabilit, definitiv, că procurorii au incriminat-o pe femeie fără niciun drept!

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Echipă de investigații Libertatea începe să expună, de astăzi, aceste fapte incredibile și numele procurorilor și judecătorilor care au criminalizat informația publică la cererea președintelui PSD al radioului public, Ovidiu Miculescu.

Toate informațiile exclusive în Libertatea!

Metodele mafiote ale fraților Bărbuț

Exclusiv Libertatea! Iată metodele mafiote ale fraților Bărbut pe care le-au folosit pentru a-i teroriza pe angajații AdePlast. 470 de angajați tremură pentru viitorul incert al companiei. Va prezentăm apelul disperat la poliție al unui salariat care spune că se teme pentru viață lui. Iată înregistrarea!

Fondatorul Adeplast Marcel Bărbut a murit la începutul anului de cancer. Testamentul lăsat de el i-a incăierat pe cei 3 fii cu directorul general al companiei, Daniel Stăncescu. Acesta este singurul din firmă cu drept de semnătură și a fost desemnat de Bărbut senior să execute testamentul. Asta i-a înfuriat pe ”printisorii de Corlătesti”, care l-au agresat pe director în birou, deposedandu-l de telefon și de laptopul de serviciu.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram

Detaliile incredibile pe libertatea.ro.

A ars inima Parisului

Incendiu de proporții aseară la catedrală Notre-Dame din Paris, care a ars sub privirile neputincioase a mii de oameni. Focul a început în jurul orei 19.00 și a cuprins tot acoperișul, dar și o mare parte din spatele clădirii.

Parchetul de la Paris a declarat pentru CNN că anchetatorii au început să audieze muncitorii care au lucrat la restaurarea Catedralei Notre-Dame pentru a stabili cauzele producerii incendiului. Părti ale clădirii vechi de 850 de ani se aflau în lucrări de renovare, dar este neclar dacă lucrările au legătură cu incendiul.

Pericolul incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris a fost eliminat, dar încă nu se știe cum va rezista structura edificiului, a declarat marți dimineață Laurent Nunez, secretar de stat în Ministerul de Interne al Franței, citat de AFP.

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți
Recomandări

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți

O corespondență din Paris de la jurnalistă Libertatea Oana Moisil, pe site-ul nostru libertatea.ro.


Citește și:

DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii s-au executat și au percheziționat la 6 dimineața casa unei jurnaliste din redacția muzicală! În fața fetei ei de 25 de ani suferindă de autism, i-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă!

AUDIO | Metodele mafiote cu care frații Bărbuț i-au terorizat pe angajații AdePlast. Apelul disperat la poliție al unui salariat care spune că se teme pentru viața lui: „Pe domnul director l-au sechestrat în birou. L-au bătut în birou!”

EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”

Close
Închide
  Close