Stenogramele îl indică pe Pistol drept protector al rețelei. Însă la Pistol nu au ajuns anchetatorii. De ce? Vedeți la Adriana Nedelea LA FIX.


Pe de altă parte, Maramureș a devenit județul cu cea mai mare creștere a numărului de apeluri false la 112.

Avem instituții care știu că nu știu.  Pe 25 iulie, la ora 11 și 5 minute, Alexandra Măceșanu suna prima dată la 112. A doua zi, opinia publică afla că intervenția Poliției după 19 ore a fost tardivă.

Cinci săptămâni mai târziu, cu testele antropologice făcute de INML, știm că decesul Alexandrei NU este o certitudine. Moartea Alexandrei NU poate fi declarată oficial. Iar șeful DIICOT spune că este OARECUM clarificat, după testele legiștilor. Despre Luiza Melencu? „Nu excludem să trăiască”.

Ce știm după o lună de anchetă, vedeți la Adriana Nedelea LA FIX.

Și tot atunci, vedeți câte apeluri false la 112 dau românii după tragedia de la Caracal și care sunt județele „campioane” la apeluri false.

Citeşte şi:

Numele „PISTOL” apare ca protector al rețelei de trafic de minore din Caracal într-o stenogramă DIICOT din 2012. Implicat în căutarea Alexandrei, polițistul Constantin Pistol infirmă complicitatea cu gruparea „Cocoș” și spune: „Ca în toată România, fiecare se arde pe fiecare”

EXCLUSIV | Peste 3 milioane de apeluri non-urgente la 112, în prima jumătate a anului. Topul județelor cu cele mai multe apeluri abuzive

De ce nu poate fi declarat decesul Alexandrei Măceșanu doar după testele INML. Surse: ”Nu sunt elemente de certitudine că fata e moartă”

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă