Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | Liderul pedofililor olandezi, declarație șocantă: Oamenii atrași sexual de minori nu sunt violatori și criminali
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | Liderul pedofililor olandezi, declarație șocantă: Oamenii atrași sexual de minori nu sunt violatori și criminali

Adriana Nedelea LA FIX | Liderul pedofililor olandezi, declarație șocantă: Oamenii atrași sexual de minori nu sunt violatori și criminali

„Lumea ar trebui, o dată pentru totdeauna, să înceteze să confunde violatorii și criminalii cu oamenii care sunt atrași sexual de minori”.

Declarația aparține liderului Asociației Pedofililor din Olanda, asociație care s-a format după interzicerea Partidului pentru Bună Vecinătate, Libertate și Diversitate (Partidul pedofililor).

Cum și asociația a fost interzisă, Marthijn Uittenbogaard, în vârstă de 47 de ani, a devenit „formator de opinie și activist pentru abolirea tuturor legilor morale”. Iar declarația a fost dată trimisului special în Olanda al cotidianului Libertatea, Maria Andrieș.

Afirmațiile lui au venit ca reacție la crima făcută pedofilului olandez Visscher în România. Și a continuat: “Dacă un pedofil violează și ucide, nu înseamnă că toți pedofilii sunt violatori și criminali”

În Olanda, încă nu a fost interzis Manualul pedofililor, dar nici nu a fost aprobat și circula pe dark net, internetul întunecat.  

Despre lumea care interzice și permite ceea ce românii denumesc deviații comportamentale grave, vorbim la Adriana Nedelea LA FIX.

Close
Închide
  Close