Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX: Lumea perfectă de unde a plecat Johannes Visscher spre coșmarul de la Gura Șuții
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX: Lumea perfectă de unde a plecat Johannes Visscher spre coșmarul de la Gura Șuții

Adriana Nedelea LA FIX: Lumea perfectă de unde a plecat Johannes Visscher spre coșmarul de la Gura Șuții

În lumea civilizată din care a plecat Johannes Visscher spre Gura Șuții, jurnalista Maria Andrieș a găsit oameni care se miră sau sunt de-a dreptul șocați sau așteaptă decizia instanței pentru a ști exact ce să spună.

Fermele verzi și pline de animale, ca din reviste, din Beers, provincia Brabantul de Nord, unde și Visscher și-a cumparat una, sunt păzite doar de scepticismul localnicilor că unul de-al lor ar fi putut să ucidă o fată de 11 ani în România.

Vecinul și prietenul lui Visscher îi spune Mariei Andrieș că se pripește, deși Maria nu a emis judecăți de valoare. Prezența primului jurnalist lângă casă l-a făcut să se teamă că locul va fi luat cu asalt de alți ziariști.

Jurnaliștii olandezi cu care a vorbit Maria Andrieș vor să vină la rândul lor în România. Întrebarea care apare cel mai des este cum a ales Johannes Visscher la Gura Șuții? Cum și-a ales el victima?

Iar polițiștii locali o legitimează pe Maria Andrieș, chemați probabil de vecinul nemulțumit.

Totul despre orașul natal al lui Visscher și despre „accidentul” pe care el l-a ales pentru sfârșitul propriu – la Adriana Nedelea LA FIX, ora 10.30, unde trimisul special Libertatea ne arată și lumea perfectă care nu crede în coșmarul de la Gura Șuții.

Close
Închide
  Close