Primul – Procurorii DIICOT care scriu în rechizitoriu despre piața sexuală din Caracal:

„Activitatea inculpaților a redus astfel tinerele și minorele exploatate la o marfă promovată pe piața sexuală a municipiului Caracal”

Al doilea – Judecătorul Curții de Apel Craiova care a stabilit că un „client” al unei minore forțate să se prostitueze „merită” doar amendă penală. Fata avea 16 ani. Un oraș cu minore pe o piață sexuală, o condamnare cu amendă.

Ea și-a început povestea ca victimă pe scaunul unui dentist din Caracal, un client cunoscut al rețelei de prostituție. Traficantul de minore a dus-o pe fată în cabinet, a ieșit și a venit să ia banii la sfârșit. Printre alți clienți VIP au fost managerul unei companii de construcţii din București și un subofițer MApN.

Apoi a venit rândul lui Sandu, cel care a primit condamnarea „meritată”: amenda.

Traficanții și clienții le spun minorelor exploatate „iadă”, „capră”, „acareturi”, ființe și lucruri de cumpărat. Și apoi, ca o consecință, pentru unii dintre ei, magistrații sunt blânzi.

Jurnalistul Cătălin Tolontan despre legăturile traficanților cu lumea VIP, dar și stenogramele calvarului minorelor din Caracal, parte din investigația Libertatea, în direct la Adriana Nedelea LA FIX.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu