Cinci zile mai târziu, raportul ajunge la Primărie, în atenția Gabrielei Firea.

În raport, jurnaliștii Libertatea au descoperit că informațiile despre ilegalități nu rămân doar în dosar. „Corpul de control al primului-ministru, ca organ cu atribuții de control, va sesiza organele de urmărire penală pentru a analiza operațiunile sau actele ilicite care pot constitui fapte ce întrunesc elementele constitutive ale unor infracțiuni.”

Astăzi, după ce Libertatea a dezvăluit supraevaluările de la construcția spitalului, doamna primar general anunță că depune și dânsa o plângere. Dar nu la adresa celor care ar fi umflat costurile. Ci „împotriva jurnaliștilor care au semnat acest articol, cât și a conducerii redacției”. Adică împotriva Libertatea.

Ce au descoperit de fapt specialiștii din Corpul de Control la spitalul ridicat de Primărie și ce se întâmplă cu acuzațiile inspectorilor, vedeți la Adriana Nedelea LA FIX.

Citeşte şi:

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Dovada că Firea a fost informată în legătură cu jaful de la spitalul Gomoiu și a făcut nu cercetări, ci o campanie publicitară!

Adriana Nedelea LA FIX: Perfuzii cu bani publici pentru reclamă la scumpul spital al primăriei

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte