„România în ultimii 3 ani a fost condusă după două bugete. A fost un buget, cel prezentat în parlament, și un al doilea care avea toate informațiile reale, pentru finanțarea baronilor locali. Metoda folosită de Al Capone, de a avea un registru pentru Fisc și unul real”, a spus ministrul.

Metoda despre care vorbește Cîțu schimbă de fapt destinația publică a banilor, pentru a ajunge la cei flămânzi, la „baroni”. Ministrul finanțelor instalat de 10 zile spune că nu se mulțumește să constate gaura din buget.

Voi sesiza organele competente pentru constituirea unui grup organizaţional în domeniul fiscal

Florin Cîțu:

Despre existența lui Capone de Dâmbovița ascuns în Guvernul României,a vorbit jurnalistul Libertatea Daniel Ionașcu, la Adriana Nedelea LA FIX.

”Nu ar fi chiar două bugete în sine. Unul este adoptat legal, celălalt este un fel de schiță, cam unde ar fi vrut domnii Teodorovici și Dragnea să se împartă banii. Ei știau de la început că o să fie nevoie de rectificări. Au fost niște fantezii vândute pe post de buget, iar alta să vadă cum să împartă banii, în ce direcții”, a declarat Sorin Ionașcu.

Citeşte şi:

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu: ”Metoda Al Capone. România a fost condusă după două bugete”. Deficitul bugetar ar putea depăși 4%

Ministrul de Interne, Marcel Vela: „Raportul protestului din 10 august a fost declasificat astăzi, dar informațiile nu sunt publice”

Elevele din Constanța, abuzate și în Italia: “A luat o rangă de metal și a început să dea cu ea.” “M-am dezbrăcat. Eram foarte rușinoasă”

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate