MENIU CAUTĂ
03 Apr. 2018 14:20

(P) 5 mituri despre livrarea mâncării la domiciliu

Distribuie

Comandarea mâncării la domiciliu sau la locul de muncă a devenit o practică foarte atractivă pentru mulţi dintre locuitorii marilor oraşe, prea ocupaţi cu activităţile cotidiene. Ritmul de viaţă foarte agitat aduce minusuri grave celor care uită să se hrănească. Pentru mulţi dintre aceştia cea mai bună şi mai logică soluţie este de a contacta firmele specializate care oferă servicii de livrare la domiciliu.

Mulţi români continuă să manifeste sentimente de reticenţă şi indignare împotriva celor ce asigură comenzi de mâncare la domiciliu. Aceştia sunt cârmuiţi de miturile adânc înrădăcinate conform cărora mâncarea preparată în restaurante sau în laboratoarele companiillor de catering specializate nu este suficient de bună, suficient de proaspătă, sau, mai rau, este preparată în condiţii neadecvate.

Acestea însă sunt doar mituri, nişte neadevăruri care îi reţin şi îi împiedica pe cei neinformaţi să se bucure de preparate excepţionale, care pe lângă faptul că sunt sănătoase, oferă și adevărate experienţe culinare. În rândurile următoare vom încerca să distrugem cu argumente solide cele 5 mituri cu privire la mâncarea comandată, care influenţează modul de viaţă şi de alimentaţie a românilor.

Mitul nr. 1: Mâncarea nu este proaspătă

Acesta este poate cel mai mare neadevăr cu care continuă să se lupte companiile de catering şi restaurantele ce asigură livrări la domiciliu. Mulţi oameni au impresia greşită că mâncarea livrată este mai veche decât cea servită în restaurant. Acest lucru este total neadevărat. Cele mai multe firme care oferă astfel se servicii au realizat studii complexe asupra clienţilor şi tendinţelor de cumpărare, astfel că riscul de a avea surplus de mâncare este ZERO. Fiecare meniu este atent realizat pentru a nu se irosi niciun strop de mâncare.

Istoricul clienţilor este bine analizat de specialiştii care se asigura că oferă doar preparatele proaspete cunoscute de persoanele ce comanda frecvent dar şi de clienţii ocazionali.

Mitul nr. 2: Mâncarea nu este sănătoasă

Aceasta afirmație este cu siguranţă un mit ostentativ. Varietatea foarte mare de preparate disponibilă în segmentul de catering şi restaurant, oferă soluţii și pentru cei mai excentrici, mai pretenţioşi şi mai sensibili clienţi. Anii de început, când singurele preparate disponibile pentru livrări la domiciliu erau pizza, sandvişurile şi shaorma sunt de mult apuse. În prezent companiile au dezvoltat meniuri variate pentru toate tipurile de dietă. Pot fi comandate meniuri mediteraneene foarte sănătoase, preparate indiene, italiene sau tradiţionale româneşti. Mulţi dintre cei ce au iniţiat astfel de proiecte s-au gândit şi la clienţii cu particularităţi de dietă şi au pregătit meniuri vegane, vegetariene sau bazate pe preparate de carne.

Mitul nr. 3: Mâncarea este realizată din preparate de calitate îndoielnică

Nimic mai fals. Cele mai multe firme care oferă astfel de servicii îşi respectă clienţii şi nu practică metode înşelătoare. Zvonurile negative cu privire la calitatea preparatelor pot distruge astfel de afaceri, fapt pentru care proprietarii ce au astfel de businessuri sunt foarte atenţi la aceste detalii.

Mitul nr. 4: Mâncarea este scumpă

Un alt lucru neadevărat. Companiile cu experienţa au dezvoltat meniuri complete, gustoase, ce pot fi achiziţionate la preţ de pizza. Mulţi dintre clienţii care trag linie la final de lună au surpriza că mâncarea comandată prin reţele de delivery costă la fel ca sandvişul de la brutăria din colţ, bogat în carbohidraţi şi uleiuri hidrogenate. De altfel, cele mai multe dintre companii au lansat campanii de fidelizare a clienţilor şi au adus preţuri promoţionale. Această metodă vine cu satisfacţii numeroase pentru toată lumea.

Mitul nr 5: Nu există varietate

Acesta este cel mai mare mit. Trebuie menţionat clar că sunt firme care imprimă  particularităţi aparte afacerii şi propun 2-3 varietăţi de mâncare în fiecare zi, însă meniul acestora este altul de la o zi la alta. Cele mai multe dintre companiile care vin în întâmpinare cu comenzi mâncare, propun meniuri foarte diverse, de la numeroase sortimente de supe şi ciorbe, la feluri principale, salate şi deserturi.

Dacă te-ai convins că multe din informaţiile pe care le aveai cu privire la mâncarea la domiciliu nu sunt tocmai corecte, este bine să renunţi la prejudecăți şi să testezi aromele delicate ale mâncărurilor proaspăt pregătite.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii