MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 14:51

(P) Pelerinaj în Țara Sfântă și Regatul Hașemit

Distribuie

Pășește în lumea magică a Orientului într-un circuit pentru minte și suflet, în Israel și Iordania cele două țări strâns legate de poveste vieții și minunile înfăptuite de Hristos, începând cu orașele din Decapolis și până la Muntele Tabor, unde a avut loc Schimbarea la față a Mântuitorului.

Turoperatorul Europa Travel te invită într-un circuit de tip pelerinaj încărcat de istorie și spiritualitate, în Israel și Iordania la tariful de nerefuzat de 619 euro/persoană! Dacă rezervi în această perioadă beneficiezi de o reducere de 55 euro, valabil pentru plecarea din 10 septembrie, în limita locurilor disponibile!

Mergi pe urmele Mântuitorului!

Israel este un colț sacru pentru principalele religii monoteiste ale lumii, iar capitala sfântă a lumii, Ierusalim este locul pe care orice creștin trebuie să-l descopere măcar o dată în viață. Aici găsești Biserica Sfântului Mormânt – cel mai important loc de pelerinaj de pe pământ pentru pelerinii creștini, Zidul Plângerii – locul sacru al evreilor și Domul Stâncii – de unde Profetul Mohamed s-a înălțat la ceruri, conform credințelor islamice.

Refă traseul Crucii pe Via Dolorosa, urcă pe Muntele Măslinilor unde Hristos i-a învățat pe ucenici puternica rugăciune Tatăl Nostru sau regăsește-te spiritual în Grădina Ghetsimani, în acest pelerinaj de la Europa Travel.

Circuitul de la Europa Travel îți descoperă Nazaret, orașul copilăriei lui Hristos, unde se află Biserica Ortodoxă Buna Vestire. Din acest punct se merge spre Gana Galileei, unde s-a săvârșit minunea transformării apei în vin în Casa Nunții, iar pe drumul spre Marea Galileei, Hristos a săvârșit vindecările de la Ghenizaret, potrivit Evangheliei după Matei.

Iordania, între istorie, religie și exotism

Intră în apele sfinte ale Iordanului, în Yardenit acolo unde Isus și-a primit botezul, iar apoi traversează zona Bet She`an cu cele 10 orașe ale Decapolisului, până în Amman. În capitala Iordaniei vei vizita străvechea Citadelă ce domină orașul cu Amfiteatrul Roman și coloanele de marmură ale Templului Hercule.

Urcă pe Muntele Nebode, de unde Moise a privit spre Tărâmul Făgăduinței, iar apoi oprește-te în Masada unde se află Biserica Sfântul Gheorghe renumită pentru că aici se află cel mai mare mozaic cu cea mai veche hartă a Țării Sfinte. Ajuns în Iordania, nu poți rata Petra – o minune sculptată în stâncă trandafirie în timpul Regatului Nabateean, considerat a 8 a minune a lumii antice și declarat sit al patrimoniului UNESCO. La finalul pelerinajului, poți să evadezi în Aqaba, singura stațiune de litoral a Iordaniei sau în Eilat, un orășel israelian cochet, ambele aflate pe coasta Mării Roșie.

În circuitul de la Europa Travel nu pot fi ratate nici orașele cosmopolite ale Israelului, precum Haifa – celebrul pentru Templul și Grădinile terasate Bahai și Tel Aviv – cu viața sa de noapte antrenantă, plajele exotice și impresionantul Jaffa ce face parte din patrimoniul UNESCO.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Circuite Israel

Circuit Israel-Iordania – tarif 619 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hotel 3*, transport avion, tururi cu autocar conform program, excursie la Masada, ghid. *Oferta Speciala pentru plecarea din 10 septembrie 2018 – Reducere 55 euro/persoana! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407 

Comentarii