MENIU CAUTĂ

(P) Trei maşini de performanţă pe care le poţi vedea în cadrul Ford Braşov

Distribuie

Ford Motor Company se află de opt ani consecutiv în Topul Celor Mai Etice Companii Din Lume, un clasament dezvoltat de  Institutul Ethisphere şi care acordă aceste distincţii pe baza evaluării a cinci categorii. Este vorba despre etică şi conformitate, cetăţenie corporativă şi responsabilitate, cultura eticii, guvernării şi leadershipului, inovaţie, reputaţie şi importanţa implicării Ford în domeniul eticii pentru consumatori. Puteţi descoperi câteva dintre rezultatele acestor eforturi extraordinare în cadrul showroomurilor auto Ford Braşov admirând inclusiv modelele de performanţă Ford.

1) Ford Fiesta ST nu este numai o maşină mult mai puternică, ci una care este foarte distractiv de condus pe care o poţi testa la dealerii auto Ford Braşov. Motorul EcoBoost complet nou de 1,5 litri asigură 200 CP şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6,5 secunde. Acest model este disponibil cu trei moduri de deplasare selectabile (normal, sport şi pistă), iar manevrabilitatea este optimă indiferent dacă este vorba despre o deplasare pe autostradă sau una pe pistă. Şi încă un aspect care îi interesează, în mod deosebit pe tineri este acela că muzica se aude în cele mai bune condiţii, graţie sistemului B&O PLAY. Acest sistem audio premium, special conceput, dezvoltat şi reglat pentru noul Fiesta de către specialişti în acustică are 675 de waţi şi oferă un sunet bogat şi puternic, printr-un sistem ce include 10 difuzoare, woofer şi subwoofer. În acest fel, maşina seamănă cu o adevărată sală de concerte în care muzica preferată se aude în cele mai bune condiţii şi pe care îl poţi testa după o vizită în Showroomurile Ford Brasov.

2) Noul Ford Mustang are la bordul său o gamă extinsă de tehnologii avansate care creează o experienţă deosebită de condus şi despre care puteţi obţine mai multe informaţii în cadrul Ford Braşov. Este vorba, în primul rând, de noul instrumentar de bord digital, de 12”, care oferă informaţii optimizate, aferente modului de deplasare („Normal”, „Sport+”, „Zăpadă/Ud”, „Pistă” şi „Cursă”). În plus, instrumentarul de bord îşi schimba chiar şi aspectul pentru a se potrivi modului de deplasare selectat. Un alt sistem extraordinar cu care este dotat noul Mustang este sistemul de amortizare MagneRide™, care este o suspensie nouă şi avansată, ce asigură un control remarcabil pe pistă şi un confort excepţional pe şosea. Cu ajutorul valvei active de eşapament, se poate controla inclusiv sunetul scos de noul Mustang. De exemplu, se selectează modul „Pistă” pentru a amplifica bătaia şi „urletul” motorului sau se poate alege modul silenţios, atunci când este nevoie de un condus liniştit.

3) Producătorul Ford Motor Company consideră că Ford GT este apogeul tuturor lucrurilor de excepţie care se realizează la Ford, în principal, graţie nivelului său sporit de inovaţie. Acesta poate fi remarcată la toate elementele componente ale maşinii, precum şi la motorul de 3,5 l cu tehnologie EcoBoost sau aerodinamica optimizată şi ultraeficientă. Iar în afară de eficienţă, Ford GT se caracterizează şi prin eficienţă pură. Caroseria este din fibră de carbon, iar motorul V6 de 3,5 l EcoBoost® are o putere estimată de peste 600 de cai putere, în timp ce forma de picatură de apă este rezultatul îndelungatelor teste din tunelul aerodinamic. Ford GT este o maşină special construită pentru curse, iar fiecare element al său este conceput să producă viteză. Extraordinarele performanţe atinse i-au determinat pe producătorii Ford să înscrie, din nou, această maşină într-o competiţie supremă de anduranţă şi anume în cursa legendară de 24 de ore de la Le Mans, pe care Ford GT a câştigat-o, de altfel, şi în urmă cu 50 de ani.

Acestea sunt doar trei dintre cele mai spectaculoase maşini Ford şi care sunt rezultatul unui proces de fabricaţie extraordinar. Acestuia i se adaugă şi condiţii de prezentare foarte atrăgătoare aşa cum sunt şi cele din cadrul Ford Braşov.

Comentarii