De Cristian Anton,

ACTUALIZARE 30 octombrie. Realitatea TV se închide. CNA a decis în ședința din 30 octombrie să nu prelungeasc licența postului TV.

Paginademedia.ro relatează că televiziunea a pierdut două acțiuni la Înalta Curte de Casație și Justiție, căi prin care a încercat să scape de faliment.

Concret, pe 1 aprilie 2019, Curtea de Apel a decis să respingă planul de reorganizare al Realitatea Media, societate aflată de opt ani în insolvență, și să oblige judecătorul sindic să-i declare falimentul.

Ulterior, însă, compania a depus la Înalta Curte de Casație și Justiție două acțiuni în încercarea de a scăpa de faliment.

Mai exact, a depus o cerere de revizuire a deciziei Curții de Apel (care trimitea compania în faliment), cerere respinsă de instanța supremă pe 17 septembrie.

Apoi, Tribunalul București a sesizat Înalta Curte, acuzând un conflict de competență între Curtea de Apel și Tribunalul București.

Și aceasta fără succes: marți, 8 octombrie, Înalta Curte a respins și această cerere.

Licența Realitatea TV expiră pe 30 octombrie

Realitatea Media este de altfel într-o situație sensibilă și în legătură cu licența audiovizuală, mai notează Paginademedia.ro.

Licența postului expiră chiar la finalul acestei luni, pe 30 octombrie, iar televiziunea riscă să rămână fără licență, întrucât nu are toate documentele necesare pentru ca CNA să-i aprobe prelungirea cu încă nouă ani.

Conform Paginademedia.ro, dosarul pentru prelungirea licenței ar trebui să conțină inclusiv un certificat de atestare fiscală că nu există datorii la stat sau, în caz de insolvență, un plan de reorganizare aprobat de instanță.

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism