Mergi direct la conținut »
Pâine cu șoarece mort, cumpărată dintr-un sat din Vaslui. "La o pâine cumpărată, primești un șoarece gratis"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pâine cu șoarece mort, cumpărată dintr-un sat din Vaslui. "La o pâine cumpărată, primești un șoarece gratis"

Pâine cu șoarece mort, cumpărată dintr-un sat din Vaslui. „La o pâine cumpărată, primești un șoarece gratis”

Un bărbat din localitatea vasluiană Berezeni susține că a cumpărat pâine feliată în ambalajul căreia a găsit un șoarece mort. Descoperirea înfiorătoare a făcut-o după ce a ajuns cu produsul acasă.

Imaginea cu șoarecele mort găsit în ambalajul unei pâini feliate a fost publicată de Dorin Chircu, casierul Primăriei din localitatea Vetrișoara, județul Vaslui.

La o pâine cumpărată, primești un șoarece gratis :)) Sau mai mulți :)))„, a scris bărbatul într-un mesaj publicat pe Facebook, împreună cu o imagine a rozătoarei găsite în punga cu pâine feliată.

Angajatul Primăriei susține că a cumpărat pâine de la un magazin din localitatea, notează observator.tv.

De cealaltă parte, reprezentanții magazinului au precizat că au demarat verificări pentru a identifica tipul de pâine și ce producător o livrează. De asemenea, aceștia spun că nu sunt producători de pâine și că nu pot verifica fiecare franzelă pe care o vând.

Cumpărătorul a declarat că va depune o plângere la Protecția Consumatorului.

În mai 2018, o angajată a unui hipermarket din Pitești a fost filmată în timp ce întorcea pâinea în cuptor cu coada de mătură.


Citește și VIDEO / Trei într-un TIR. Ce înseamnă să parcurgi 1.400 de kilometri într-un camion


 

Close
Închide
  Close