MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2018 00:38

VIDEO/ Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă

Distribuie

Cel puțin 30 de minute, o parte din spațiul rezervat festivalului Neversea 2018 a rămas fără o parte din lumini și fără sonorizare. S-a întâmplat duminică seară, ultima seară a festivalului, când pe una dintre scene a urcat Grasu XXL care, potrivit celor prezenți, mii de oameni, a început să înjure Guvernul.

Grasu XXL și-a făcut intrarea pe scenă în aplauzele publicului încă numeros în ultima seară de festival. Totul a fost în regulă până la un moment dat. O tânără din public povestește:

'După ce a dat-o pe-aia cu #$@& Guvernului, lui Grasu XXL i-a picat scena. Luminile, sonorizarea, tot…'

Au rămas aprinse doar fundalul scenei și câteva dintre reflectoarele suspendate. Artistul a încercat să continue și să cânte 'la rece', dar nu a reușit pentru imediat au început scandările mulțimii, care a asociat incidentul cu înjurătura la adresa guvernului și a considerat ca Grasu XXL e sabotat de organizatori.  Deja celebrul 'PSD, ciuma roșie' s-a făcut auzit de pe plaja Modern, n-au lipsit nici luminițele telefoanelor.

Pana de curent a durat mai bine de 30 de minute, timp în care parte din oameni au început să plece. Mulți au rămas pe loc, astfel că, după pauza prelungită, când artistul a revenit pe scenă, nu și-a putut ascunde mirarea. 'Sunteți încă aici!!' a exclamat artistul și a cerut publicului să țină luminile sus. Concertul a continuat fără vreo explicație a incidentului, dar și fără înjurături la adresa clasei politice.

Până la acest moment, organizatorii Neversea nu au oferit o explicație despre incident.

CITEȘTE ȘI

GALERIE FOTO/ Zori de zi la Neversea 2018. Ultraviolete pe covorul de pet-uri

 

Loading...
Comentarii