Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO/ Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă

Cel puțin 30 de minute, o parte din spațiul rezervat festivalului Neversea 2018 a rămas fără o parte din lumini și fără sonorizare. S-a întâmplat duminică seară, ultima seară a festivalului, când pe una dintre scene a urcat Grasu XXL care, potrivit celor prezenți, mii de oameni, a început să înjure Guvernul.

Grasu XXL și-a făcut intrarea pe scenă în aplauzele publicului încă numeros în ultima seară de festival. Totul a fost în regulă până la un moment dat. O tânără din public povestește:

”După ce a dat-o pe-aia cu #[email protected]& Guvernului, lui Grasu XXL i-a picat scena. Luminile, sonorizarea, tot…”

Au rămas aprinse doar fundalul scenei și câteva dintre reflectoarele suspendate. Artistul a încercat să continue și să cânte ”la rece”, dar nu a reușit pentru imediat au început scandările mulțimii, care a asociat incidentul cu înjurătura la adresa guvernului și a considerat ca Grasu XXL e sabotat de organizatori.  Deja celebrul ”PSD, ciuma roșie” s-a făcut auzit de pe plaja Modern, n-au lipsit nici luminițele telefoanelor.

Pana de curent a durat mai bine de 30 de minute, timp în care parte din oameni au început să plece. Mulți au rămas pe loc, astfel că, după pauza prelungită, când artistul a revenit pe scenă, nu și-a putut ascunde mirarea. ”Sunteți încă aici!!” a exclamat artistul și a cerut publicului să țină luminile sus. Concertul a continuat fără vreo explicație a incidentului, dar și fără înjurături la adresa clasei politice.

Până la acest moment, organizatorii Neversea nu au oferit o explicație despre incident.

CITEȘTE ȘI

GALERIE FOTO/ Zori de zi la Neversea 2018. Ultraviolete pe covorul de pet-uri

 

Close
Închide
  Close