Mergi direct la conținut »
Paradă de kimonouri, eveniment în premieră în România
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Paradă de kimonouri, eveniment în premieră în România

Cel mai cunoscut designer de kimonouri, japonezul Nobuaki Tomita organizează în premieră în România, o paradă de kimonouri.

De Delia Chilianu,

Nobuaki Tomita a realizat costumele actorilor din peste două mii de filme și seriale de televiziune japoneze. Kimonourile sale se remarcă prin imprimeuri ce redau peisaje celebre din întreaga lume și prin asocierea îndrăzneață a unor țesături și materii prime specifice locurilor pe care le-a vizitat. Nobuaki Tomita a promovat tradiția kimonourilor la nivel internațional, creațiile sale originale fiind prezentate în cadrul unor evenimente importante din SUA, China, Italia, Germania, etc.

A creat kimono-uri cu ciocolată și ceai verde

Faima designerului japonez se datorează în special utilizării imprimurilor ce redau peisaje celebre din întreaga lume și asocierii îndrăznețe a unor țesături ce includ elemente precum ciocolata, căpșunile, ceaiul verde sau limoncello.

Paradă de kimonouri astazi, la Universitatea Româno- Americană

Nobuaki Tomita a prezentat kimonourile sale și ieri seară, la reședința ambasadorului Japoniei la București

Astăzi, 2 noiembrie, de la ora 18.00 are loc o paradă de kimonouri realizate de către maestrul Nobuaki Tomita, cu ocazia deschiderii oficiale a “Lunii Culturii Japoneze” în România.

Evenimentul are loc la Universitatea Româno- Americană, în foaierul Corpului B.

CITEȘTE ȘI:


EXCLUSIV/Rockerul cu palat are o colecție unicat…. de ciocate. Adrian Sărmașan și cizmele lui de piele de șarpe, de struț sau de aligator!

ANALIZĂ | Armata teroriştilor, în adormire. Extremiștii din Europa care au luptat alături de ISIS s-au întors acasă


 

Close
Închide
  Close