MENIU CAUTĂ

Parfumuri pentru bărbați de Black Friday 2017. Vezi dacă preferatul tău e la ofertă

Distribuie

Doamnele care caută un cadou pentru partener sau domnii care vor să-și completeze trusa de cosmetice au început să caute oferte de parfumuri pentru bărbați de Black Friday 2017. Marile magazine se întrec în oferte pentru toate buzunarele, așa că sunt șanse să găsiți aromele preferate chiar și la prețuri ce pornesc de la mai puțin de 15 lei.

În oferta Avon de parfumuri pentru bărbați de Black Friday 2017, puteți cumpăra  mai multe tipuri de parfumuri, dar și apă de toaletă cu prețuri care încep de la 14,99.

Cei care sunt în căutarea unor produse de cosmetice realizate de branduri renumite pot consulta oferta de parfumuri pentru bărbați de Black Friday 2017 a magazinului elefant.ro. Zeci de tipuri de apă de parfum sunt incluse la ofertă și beneficiază de reduceri de peste 50 la sută. De exemplu, parfumul Armani Code Profumo costă 252,99 lei, fiind redus de la 693 de lei.

Cumpără-i și ei un parfum de Black Friday 2017!

Puteți găsi și esențe rafinate de la Dolce & Gabbana la promoție. Prețul apei de parfum Dolce & Gabbana The One este redus la 229,99 de lei de la 342 de lei.

Totodată, apa de parfum Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition la 94,99 de lei, prețul fiind redus cu 47 la sută. Totodată, în ofertă sunt și parfumuri de la Bvlgari sau Hugo Boss la prețuri care pornesc de la 186 de lei.

Și magazinul online esteto.ro are la promoție zeci de tipuri de parfumuri pentru bărbați de Black Friday 2017. În ofertă sunt mai multe genuri de apă de toaletă care costă mai puțin de 100 de lei. E vorba despre produse de la firme precum Calvin Klein, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent sau Guerlain.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru parfumuri, e bine să consultați lista magazinelor participante la Black Friday 2017.


Citește și Postul Crăciunului începe miercuri în Biserica Ortodoxă Română. Durează 40 de zile, dar cuprinde 17 zile în care se poate mânca peşte


 

Citește mai multe despre Black Friday, oferte și parfumuri pe Libertatea.

Comentarii