MENIU CAUTĂ

Patru „Discuri de Platina” si unul de aur pentru Andre

Distribuie

Peisajul muzical romanesc s-a transformat intr-un taram de basm, fara aportul unora ca Petre Ispirescu, Ion Creanga ori fratii Grimm.
In ultimii ani si-au facut loc multi „printi/printese”, „regi/regine”, imbracati in haine electrizante, dar nimeni nu a crezut ca, oficial, intr-un cadru fastuos, pot primi un hram regesc. Fara nici o gluma, joi, ora 14.30, in foaierul Teatrului Tandarica (P-ta Lahovari), prestigioasa casa de productie muzicala Cat Music va acorda celor doua Andre patru Discuri de Platina, unul de aur si titlul de „Reginele muzicii dance”.
Evenimentul e de maxima importanta deoarece trofeele (recunoscute peste tot in lume) se acorda pentru prima oara in tara noastra tinandu-se cont de suma unitatilor vandute. „Discurile de Platina” (care se acorda fiecare pentru peste 100.000 discuri vandute) premiaza albumele „La intalnire” (1999), „Noapte de vis” (1999), „Prima iubire” (2001) si „Am sa-mi fac de cap” (2001), adevarate succese discografice. „Discul de Aur” (50.000 albume vandute) se acorda pentru vanzarile de care se bucura ultimul material discografic – „O noapte si-o zi”. E frumos sa amintim si de grandioasa publicitate de care a avut parte Hi-Q. Casa lor de discuri, Roton, le-a umflat actiunile fortat dupa ce au luat vacanta de la Antena 1, dandu-le un „Disc de Aur” pentru 35.000 albume vandute.

Comentarii