Mergi direct la conținut »
Documente false eliberate pentru permise auto sau de port-armă! Administratorul unei clinici private din București, reținut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Documente false eliberate pentru permise auto sau de port-armă! Administratorul unei clinici private din București, reținut

Documente false eliberate pentru permise auto sau de port-armă! Administratorul unei clinici private din București, reținut

Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice sector 3 au efectuat, marţi, o percheziţie la sediul unei clinici medicale private, de unde au fost ridicate peste 1.000 de documente privind eliberarea de fişe medicale pentru obţinere/preschimbare permis auto, pentru siguranţa transportului şi pentru permis port-armă.

De Andreea Radu,

UPDATE 15 mai: Administratorul clinicii medicale a fost reținut și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.


Procurorii suspectează că aceste documente au fost parafate fără consult sau că parafele aplicate aparţin unor medici care nu mai au contract cu această clinică, notează Agerpres.

După efectuarea percheziţiei şi ridicarea documentelor, mai multe asistente medicale care lucrează la clinică au fost audiate, iar administratorul societăţii a fost condus la sediul Poliţiei Sectorului 3.

„Pentru clarificarea tuturor aspectelor urmează a fi solicitate la audieri persoanele ce figurează că au obţinut documente medicale de la această clinică”, informează un comunicat al DGPMB, informează Agerpres.

Cercetările au fost demarate în luna aprilie, când un medic a formulat o sesizare cu privire la faptul că a fost informat de un terţ că i-a văzut parafa pe un astfel de document. Medicul respectiv a sesizat Poliţia având în vedere că de peste un an a încheiat colaborarea cu clinica privată, potrivit anchetatorilor.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale.


Citește și:

INSCOP, după controversa privind barometrul Academiei Române: „A fost comandat de LARICS, nu noi dăm numele sondajelor”


 

 
 
Close
Close
Închide