Mergi direct la conținut »
Petrecăreții Neversea au capitulat după nopți încinse| FOTO Galerie foto
16imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Petrecăreții Neversea au capitulat după nopți încinse| FOTO

Petrecăreții Neversea au capitulat după nopți încinse| FOTO

Experiența Neversea a fost extrem de obositoare pentru tinerii care au participat la festival, iar majoritatea au capitulat la venirea zorilor. Răsăritul zilelor trecute i-a găsit pe sute de petrecăreți pe plaja de la Constanța, unii făcându-și selfie alături de prieteni.

De Mihai Niculescu, Eli Driu (foto),

Zorile i-au găsit epuizați pe tinerii care s-a distrat în nopțile de weekend pe plaja de la Neversea. Mulți dintre ei au capitulat și s-au ghemuit pe unde au găsit loc, acoperiți de prosoape. Alții au căutat ipostaze mai romantice alături de partener, dar majoritatea au rămas în mijlocul grupurilor de prieteni.

Au existat și excepții, o tânără extrem de curajoasă. Nu numai că a ignorat gardurile de protecție și inscripția cu „Scăldatul Interzis” ba chiar a intrat în apă goală pușcă, mai atentă la senzații decât la faptul că ar putea fi fotografiată de spectatori.

Mai mulți DJ cu tradiție au însuflețit scena până dimineață, în a patra noapte de festival, precum Ofenbach, Gianluca Vacchi, DJ Snake ori trupa Lost Frequencies.


Citește și: În culisele NEVERSEA. Care e contribuția celor 1.200 de voluntari la festivalul de la malul mării și cu ce se aleg dupa 4 zile de concerte. „Aproape că înveți mai mult decât la școală”


Close
Închide
  Close