Mergi direct la conținut »
Polițiștii suceveni au dus piciorul secționat al unui adolescent într-o sacoșă la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițiștii suceveni au dus piciorul secționat al unui adolescent într-o sacoșă la spital

Polițiștii suceveni au dus piciorul secționat al unui adolescent într-o sacoșă la spital

Piciorul secționat al unui adolescent implicat într-un accident feroviar din Suceava a fost dus la spital de polițiști într-o sacoșă, după ce medicii de pe ambulanță au refuzat să-l ia.

Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS a povestit într-o postare pe Facebook cum un adolescent de 17 ani a fost implicat într-un accident feroviar în localitatea Bursuceni din județul Suceava.

Băiatul a fost găsit de tatăl său după două ore de la producerea accidentului, iar acesta a sunat la 112 și o ambulanță a venit și l-a preluat pe băiatul aflat în stare deosebit de gravă. Dar medicii nu au luat și membrul secționat al victimei.

„Echipajul medical preia victima, o introduce în ambulanţă şi rămâne fără răspuns la solicitarea poliţiştilor: „Nu vă supăraţi, mai aveţi un picior de luat. Ăla secţionat, al victimei…” Scârţâit de pneuri, nino-nino şi ambulanţa… dusă a fost.

– OK, dar ce dracu facem cu…piciorul, întrebă mirat un agent proaspăt ieşit din şcoală.

– Îl ducem la spital, cum ce facem? Poate se reuşeşte reconstrucţia, a venit răspunsul colegului.

– De dus îl ducem, dar cum?

În sacoşă. Într-o sacoşă au fost nevoiţi ai mei să-l ducă, pe piciorul amputat, la UPU, în Logan. Şi a fost predat asistentelor de acolo, pe bază de proces-verbal”, a scris sindicalistul pe Facebook.


Citește și: Peste 130 de kilograme de cocaină au fost găsite pe litoral în 48 de ore! Nume de cod precum „Cartier” și „CR-7”, scrise pe pachete


 

Close
Închide
  Close