Mergi direct la conținut »
Polițistul-pedofil Eugen Stan scapă de o acuzație! O faptă din 2009 s-a prescris
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițistul-pedofil Eugen Stan scapă de o acuzație! O faptă din 2009 s-a prescris

Polițistul-pedofil Eugen Stan scapă de o acuzație! O faptă din 2009 s-a prescris

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat în urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă că polițistul-pedofil Eugen Stan scapă de o acuzație. O faptă din 2009 s-a prescris, astfel că agentul acuzat de mai multe infracțiuni de agresiune sexuală nu va mai putea fi cercetat în acel dosar.

De Remus Vlad,

Cazul polițistului de la Brigada Rutieră a Capitalei s-a lăsat cu demiterea șefului Poliției Române, chestor Bogdan Despescu. În plus, ministrul de interne a cerut schimbarea din funcție a șefului de la ”Omoruri” din Poliția Capitalei și a celui de la Brigada Rutieră.

Polițistul-pedofil fusese cercetat pentru o agresiune sexuală

Carmen Dan a mai spus că nu este posibil ca un astfel de angajat, referindu-se la Eugen Stan, să rămână în sistemul polițienesc atâta timp, avându-se în vedere faptul că se știa despre problemele pe care le are și chiar fusese cercetat într-o cauză de agresiune sexuală.

Agentul ar mai fi suspect în alte 15 cazuri

Polițistul pedofil ar mai fi suspectat în 15 cazuri, comise începând cu anul 2009 și pentru care nu a fost găsit până în prezent un autor. „Într-un final, şi-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 şi cele din 5.01.2018. Este reţinut pentru 24 de ore şi va decide procurorul să mearga la instanţă, nu va fi dus în seara asta, din câte ştiu eu, cred că mâine (marţi-n.r.)”, a declarat avocatul agentului, la sediul Poliţiei Capitalei.

Polițiștii care-l anchetează au făcut un test ADN din care rezultă că ar fi şi autorul a altor două infracțiuni asupra unor copii minori. Potrivit unor surse, bărbatul suspect de perversiuni sexuale cu o minoră, faptă din anul 2009, şi al unui viol comis în anul 2012, victima fiind tot minoră.

Close
Închide
  Close