De Cristina Radu,

„Este o moțiune într-adevăr foarte ciudată. Teoretic, o moțiune dă jos un Guvern. Dar noi nu avem guvern. Nu avem ministru la Interne, la Educație. Vorbim despre un Guvern care nu mai există. Eu zic să-l dăm jos chiar astăzi. Boală lungă, moarte sigură”, a spus Victor Ponta în Parlament.

Deputatul a ironizat-o pe Dăncilă, vorbind despre cum premierul a promis posturi de miniștrii în locul votului la moțiune: „Dacă nu trece moțiunea, doamna Dăncilă trebuie să facă o minune biblică, să facă o sută de miniștri”.

„Ne-a promis că e neconflictuală. M-am uitat că azi chiar s-a certat cu toată lumea. Dar nu a vrut să se certe cu doamna Ursula și nici nu militarii. Și nici cu Mike Pence. A alergat-o prin tot Washingtonul și nu a vrut să-l primească”, a glumit Ponta, stârnind râsete în plen.

În final, deputatul Pro România a spus că parlamentarii au datoria „să îngroape un mort care stă la Palatul Victoria și ne afectează pe toți”.

Citeşte şi:

Ultimele calcule înainte de votul moțiunii. Soarta Guvernului Dăncilă, decisă la câteva voturi

Scenariul lui Traian Băsescu pentru ziua moţiunii de cenzură: „Guvernul cade, Dăncilă rămâne premier interimar până după alegerile prezidențiale”

Starea Libertății | Cum a descris Dragoș Pătraru dezastrul din infrastructură, înainte de căderea Guvernului Dăncilă

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu