De Valentina Postelnicu,

„Dacă trece moțiunea, doamna Dăncilă nu va mai fi absolut nimic (și va fi favorizat Mircea Diaconu). Va fi un lucru bun chiar și pentru PSD, pentru că doamna Dăncilă, ca și dl Dragnea, este o ghiulea pe picioarele PSD. Dacă trece moțiunea, cu siguranță Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD. Doamna Dăncilă, ca și cel care a creat-o, dl Dragnea, va pleca în ultima secundă, cu forța, la dorința PSD. Să sperăm că joi trece moțiunea”

Victor Ponta

„Doamna Dăncilă a promis – cel puțin în grupul Pro România eu am numărat, am vorbit cu 12 colegi pe care i-a sunat doamna Dăncilă personal, nu prin interpuși și le-a propus să fie miniștri și râdeam că dacă 12 sunt de la Pro România, câți or mai fi de la PSD? Faptul că totuși a promis 7,5 miliarde de lei din banii publici pentru niște lucrări ale unor primari arată că e o persoană care nu înțelege responsabilitatea funcției de prim-ministru și calcă în multe străchini și sper ca joi să scăpăm de doamna Dăncilă, pentru că se dovedește mai dăunătoare decât domnul Dragnea”, a declarat Victor Ponta la Digi24.

Liderul Pro România a explicat și ce s-a întâmplat în cazul deputatului PSD Sorin Bota, care a semnat moțiunea, dar probabil nu o va și vota.

„Domnul Bota de la început a semnat moțiunea, după care s-a dus la doamna Dăncilă, care i-a promis. I-a promis că-l pune comisar european, acum cred că șef la ASF i-a promis. Avantajul e că dna Dăncilă nu se ține de promisiuni și nu-l va pune nimic. Nu așa se guvernează o țară, cumpărând la bucată guvernarea țării. Niciodată n-am auzit atâtea oferte și atât de mirobolante câte a făcut doamna Dăncilă personal, nu prin interpuși”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta a anunţat, luni, că, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, în Parlament, va veni cu o propunere de premier, pentru un guvern de stânga, PSD-PRo România-ALDE, cu o persoană care nu este de la niciunul dintre aceste partide,dar care a muncit în Guvern.

Citeşte şi:

Newsweek: Viorica Dăncilă, înregistrată când promitea parlamentarilor PSD bani în teritoriu prin PNDL

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile