Mergi direct la conținut »
Poveste demnă de filmele de groază în Gorj! O fetiță de 15 ani, posedată de o mătușă transformată în strigoi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poveste demnă de filmele de groază în Gorj! O fetiță de 15 ani, posedată de o mătușă transformată în strigoi

Poveste demnă de filmele de groază în Gorj! O fetiță de 15 ani, posedată de o mătușă transformată în strigoi

O familie din Dănești, județul Gorj, trăiește de aproape trei săptămâni o poveste demnă de scenariul unui film de groază, copila susținând căo rudă decedată în luna aprilie îi intră în corp.

Povestea este pe cât de dramatică, pe atât de înspăimântătoare. Fetița spune că, în miez de noapte, este posedată de mătușa moartă, care ar fi devenit strigoi. Astfel, baba Sofia, decedată în luna aprilie, vine și întră în corpul ei, notează gorj-domino.ro. Din acel moment, povestesc oamenii, fetița e de nerecunoscut, capătă vocea femeii moarte, i se strâmbă degetele de la o mână exact cum le avea aceasta înainte de a deceda și nu le mai spune mamaie și tataie bunicilor, ci cumnată și cumnate.

Copila a fost dusă de părinți la mănăstire, iar zilele trecute mai mulți preoți au ținut o slujbă în gospodăria familiei, dar nu au reușit să alunge spiritul babei Sofia decât pe moment.

Oamenii din sat spun că părinții fetei ar fi cerut inclusiv deshumarea rudei decedate, i solicitare în acest sens fiind depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, aceasta urmând să fie analizată şi să primească un răspuns.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu o persoană din localitatea Dăneşti a depus o cerere prin care a solicitat exhumarea mamei sale, invocând motive de ordin personal. În momentul de faţă se exectuează verificări, urmând a se dispune măsurile legale“, a declarat procurorul Laurenţiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, conform gds.ro.

Close
Închide
  Close