De Andreea Radu,

Andras Arato a devenit faimos în anul 2010, după ce aspectul lui i-a atras atenția unui fotograf. Acesta i-a făcut câteva fotografii bărbatului și le-a vândut unui site de imagini de duzină, potrivit senioractu.com.

De acolo, fotografiile cu Arato în diferite ipostaze au fost răspândite peste tot în mediul online. Cea mai celebră imagine cu bărbatul este însă una în care are un zâmbet forțat, în timp ce se uită la obiectivul foto.

Meme-urile cu Harold (foto originală Dreamstime.com)

Imaginea a fost botezată „Hide the Pain Harold” („Ascunde durerea, Harold”) de către forumiștii dezvoltatorului britanic de jocuri video Facepunch Studios. Așa a început răspândirea pe internet de meme-uri cu bărbatul.

Maghiarul povestește că nu și-a dorit să devină vedetă și că inițial nu i-a plăcut că fotografiile cu el erau folosite pentru astfel de glume. Cu timpul însă, Arato a început însă să se obișnuiască rapid cu ideea şi s-a bucurat când tinerii din Budapesta i-au cerut să se pozeze alături de ei, notează
gandul.info.

Anul trecut, Arato a apărut în videoclipul trupei ungare Cloud 9+. El joacă rolul unui Harold mai întunecat, care este stresat de jobul său plictisitor şi decide să ia măsuri.

De asemenea, bătrânul este invitat deseori să le vorbească tinerilor despre viața lui, pasiunile lui și despre cum a ajuns să fie vedetă pe internet.

Citeşte şi:

Cea mai provocatoare ipostază în care s-a fotografiat Jennifer Lopez! Acoperită cu bani și într-o ținută minusculă

VIDEO/Am fost în vizită la tanti Lenuța din Chinteni, bunicuța care a incendiat Internetul. „Tinerii să steie aici și să pună osul. Și fă curat în curtea ta, apoi în țară”

Ultimii sași din Transilvania. Reportaj BBC despre urmașii sașilor care au venit în România ca să reînvie tradițiile locale

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor
GSP.RO

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții