Mergi direct la conținut »
Povestea cutremurătoare a fetiţei din Iași care suferă de cancer. S-a rugat "să meargă sus, la Dumnezeu, că acolo nu e durere"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Povestea cutremurătoare a fetiţei din Iași care suferă de cancer. S-a rugat "să meargă sus, la Dumnezeu, că acolo nu e durere"

Povestea cutremurătoare a fetiţei din Iași care suferă de cancer. S-a rugat „să meargă sus, la Dumnezeu, că acolo nu e durere”

Diana Mihaela Ciur a fost diagnosticată, în 2005, cu leucemie acută mieloblastică, o formă agresivă de cancer cu un mare risc de recidivă. Fetița este internată din luna iunie a anului 2018, la spitalul Bambino Gesu din Roma.

Mama a povestit pentru rotalianul.com calvarul prin care fetiţa ei trece de câțiva ani. Când avea 7 ani, a fost internată pentru prima oară. Atunci ea a trecut printr-o perioadă de spitalizare îndelungată care a presupus tot felul de proceduri dureroase.

Apoi Diana a ajuns la terapie intensivă la Iaşi şi medicii le-au spus părinţilor că o vor pierde. Dar o minune a readus-o la viaţă. A fost trimisă la Timişoara şi acolo sora ei mai mare, Lavinia, a fost donator compatibil 100% pentru un transplant.

După 8 luni starea fetiței s-a agravat din nou, iar medicii au descoperit că boala revenise. Acela a fost momentul în care fetița a simțit că nu mai poate duce o povoară atât de mare.

„A primit vestea foarte greu. A plâns mult, durerile erau cumplite. Îmi spunea că vrea sus în cer, la Dumnezeu, că acolo nu e durere”, a povestit mama Dianei.

Copila a fost transferată în Italia, unde a avut loc un al doilea transplant. În prezent Diana se recuperează şi chiar dacă starea ei nu e foarte bună, părinţii Dianei speră la o minune.

FOTO rotalianul.com


Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat


 

Close
Închide
  Close